Sistem yükseltme vs. PS3

Hocam çoğu güzel dediğiniz parçaların çoğu 5-6 ay içinde bozuluyor ve dayanıksız.
Hepsini kullandın mı? Kendi fikrin mi yoksa başka yerden duyduğun gördüğün şeyler üzerine yazılmış bir imza mı? Aralarında kullandığım 3 tane marka var ve 1.5 yıldır tık etmeden kullanmaya devam ediyorum. Garip geldi.

Hepsini kullandın mı? Kendi fikrin mi yoksa başka yerden duyduğun gördüğün şeyler üzerine yazılmış bir imza mı? Aralarında kullandığım 3 tane marka var ve 1.5 yıldır tık etmeden kullanmaya devam ediyorum. Garip geldi.
Hocam çoğunu kullandım ve arkadaşlarımdan da deneyimledim kalitesiz ürünler bunlar sizin başınıza gelmedi diye başka birinin başına gelmeyecek diye bir şey yok burada insanlar paralarını kalitesiz ürünlere harcamasın diye yardım etmeye çalışıyorum siz bana bilip bilmeden konuşma hepsini kullandım çok kaliteli vs. gibi bir şey demeye çalışıyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı