Sistem yükseltme vs. PS3

Hocam çoğunu kullandım ve arkadaşlarımdan da deneyimledim kalitesiz ürünler bunlar sizin başınıza gelmedi diye başka birinin başına gelmeyecek diye bir şey yok burada insanlar paralarını kalitesiz ürünlere harcamasın diye yardım etmeye çalışıyorum siz bana bilip bilmeden konuşma hepsini kullandım çok kaliteli vs. gibi bir şey demeye çalışıyorsunuz.
Sen fikrini belirtmişsin. Ben fikrimi belirttim. Benim yaptığım yanlışsa senin yaptığın doğru mu oluyor bu mantığına göre? 2 tane soru sorunca niye cephe aldın? Güzel olduğunu düşündüğüm markalara anti bir cümle yazmışsın ve merak ettiğimi belirttim. Gücüne gidecek bir şey yok :)

Sen fikrini belirtmişsin. Ben fikrimi belirttim. Benim yaptığım yanlışsa senin yaptığın doğru mu oluyor bu mantığına göre? 2 tane soru sorunca niye cephe aldın? Güzel olduğunu düşündüğüm markalara anti bir cümle yazmışsın ve merak ettiğimi belirttim. Gücüne gidecek bir şey yok :)
Hocam ben benim yaptığım doğru vs. gibi bir şey söylemedim siz fikrinizi beyan etmişsiniz ben de deneyimlerime dayanarak bu tür markaların kalitesiz olduğunu belirttim. Güzel olduğunu düşündüğünüz markalar insanları kandırıyor ve ben de bunu kendimce engellemeye çalışıyorum normal olarak cephe aldım bu yüzdeden de.

arkadaşın söylediği sistemle evet yükseltmesiz vereceği performans o olur sallama diyecekseniz eğer sallamıyorum elimdeki 2gb ram intel core duo işlemcili apu sistemde oynayamadım işkence gibi 20-30 fps arası dalgalanıp duruyor fps
Elinizdeki sistemle adamın PC'si aynı gözüküyor. Gözden kaçırmış arkadaş (!) Ve zaten Core 2 Duo APU'dur kendisi.

Aynı şekilde sizin gibi 2011'de oyun oynamak için G31M-ES2L anakartlı bir bilgisayar almıştım. Yıl oldu 2020, anakart harici komple değişti, imzamdaki sistemi üzerine kurdum ve gayet memnunum. Sadece LoL, GTA V, AOE2DE oynayıp YouTube'da takılıyorum ve bana yetiyor diyebilirim. GTA V'de Medium'da 55-60 FPS arasında gidip geliyor. Kasada 8 adet sessiz fan mevcut, Overclock ile şu an 4.10 GHz alabiliyorum. Isınma problemim de yok zaten. RAM, GPU, SSD, PSU ve modlu işlemci gibi değişiklikler bana 650 TL'ye geldi.
Sadece oyun oynayacaksanız PS3 gayet tatmin edicidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı