Sistem yükseltme vs Sıfır sistem

• Konuyu başlatan Jeslow
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 230
9070XT al birde PSU değiştirir tamamdır.
Açıkçası AMD ekran kartı istemiyorum, bu ekran kartımda da bir çok oyunda sorun yaşadım. Glitch gibi olaylar v.s çok fazla oluyor ekran kartı konusunda NVIDIA da ısrarcıyım bu yüzden. 5070 alıp 6700XT yi satabilirim o yüzden bütçe aşımı yapabilirim.

Hocam monitörünüz 1080 mi 2K mı?

Bence yükseltme yapın.

Neleri yükselteceğinize gelirsek(1080p için)
2x16 GB RAM yapın.
SSD'yi yükseltin.

Bunun dışında sisteminiz 1080p için şahane olacaktır.
Şuan da sistemde 2x16 ram mevcut hocam onu halletmiştim.

Hocam absürt olacak ama bence o zaman sistemi komple sat 5080'li sistem topla.

7K fark vardı en son galiba.

Ha bir de 9070XT için yanında da işlemci lazım.
İşlemci gayet yeterli.

Monitörüm 1080 p 240 HZ fakat ileri doğru 2k bi monitör de almayı düşünüyorum açıkçası o yüzden işlemci + ekran kartı + psu upgrade yapmayı planlıyorum en iyi upgrade şekli nasıl olur ortalama bütçe 40 50k bandında

Monitörüm 1080p 240 Hz fakat ileri doğru 2K bir monitör de almayı düşünüyorum açıkçası o yüzden işlemci + ekran kartı + PSU upgrade yapmayı planlıyorum en iyi upgrade şekli nasıl olur ortalama bütçe 40 50k bandında.

Monitöre göre sistem toplama sisteme göre monitör al.

Monitörüm 1080p 240 Hz fakat ileri doğru 2K bir monitör de almayı düşünüyorum açıkçası o yüzden işlemci + ekran kartı + PSU upgrade yapmayı planlıyorum en iyi upgrade şekli nasıl olur ortalama bütçe 40 50k bandında.

Konu içerisinde konuşulan yükseltmeler 2K değil de 4K'ya daha yakın bence. 5080 vs. eğer 50bin liralık bir yükseltme yapacaksanız hedef bence 4K Gaming olmalı.

Hocam 2K monitör alacaksanız şöyle bir upgrade yapın.

(2K monitör bütçeye dahil edilmemiştir)
2x16 GB RAM yapın.
SSD'yi yükseltin.
9070XT.

Bütçe yetersede işlemci bakılabilir.

Monitörüm 1080 p 240 HZ fakat ileri doğru 2k bi monitör de almayı düşünüyorum açıkçası o yüzden işlemci + ekran kartı + psu upgrade yapmayı planlıyorum en iyi upgrade şekli nasıl olur ortalama bütçe 40 50k bandında
9070XT, raijintek Cratos RJ-0R30B00007, işlemci yükseltmeye pek gerek yok gibi geldi bana 240Hz için gayet yeterli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı