Sistem Yükseltme

condidios

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemime upgrade yapmak istiyorum. En sonuçta şu parçalardan oluşan bir sistem var kafamda:

SSD ve HDD eskiden kalan parçalar fakat acil olmadıkça değiştirmeyi düşünmüyorum.

Önceki sistemini ve en maks bütçeni Yazarının.
Önceki sistemde gtx 970 ryzen 5 1500x ve 8 gb corsair ram vardı. Ram ve işlemciyi sattım. Maks bütçe sınırı belirlemedim şu an lazım olan her şeyi almayı planlıyorum para biriktirip. Zaten 1-2 ay sonra alacağım.

Kasa, anakart ve SSD dışında güzel. Anakartı B450 alın. SSD'yi ADATA alabilirsiniz. Kasa da gereksiz pahalı ve güzel değil.
XIGMATEK VENOM X 650W 80 PLUS POWER 4x120mm RGB FANLI USB3.0 TEMPER CAMLI KASA - Vatan Bilgisayar
PHANTEKS P350X TEMPERED GLASS BLACK/WHITE ECLIPSE P350X (PH-EC350PTG_DBW) DIJITAL RGB Şerit LED Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah-Beyaz Kasa - inventus
Phanteks P350X'i alıp yanına da 600W PSU alırsanız da 850-900 TL tutar.
Bunlar alacağım parçalar değil elimde olan parçalar. Sıfırdan kasa ve anakart almayı düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı