Sistem yükseltmek vs yeni sistem toplamak

AMD nin suçu nedir hocam? Bir 3070 veya 3070ti almaktansa RX6800 almayı tercih ederim şahsen
Ben de RX 6800 almak yerine RTX 2060 falan alırım daha iyi, başım ağrımaz paramı da çöpe atmam.

Ben de RX 6800 almak yerine RTX 2060 falan alırım daha iyi, başım ağrımaz paramı da çöpe atmam.

Belli ki 500 serisinin üstüne çıkamamışsın, yorumsuz 😅. NVIDIA'nın kölesi olmaya devam.

Belli ki 500 serisinin üstüne çıkamamışsın, yorumsuz 😅. NVIDIA'nın kölesi olmaya devam.
Arkadaşıma RX 6700 XT aldırmıştım belki bir şeyler değişmiştir diye. Çok büyük bir hataydı. Çocuk bana sövüp duruyor.
Keşke bir nedeniniz olsa sadece kötülüyorsunuz.
Nedeni saçma sapan sorunlara Nvidia'ya göre çok daha yatkın olması. Yeni sürümlerde sorun yok diyorlar ama forumda hala görüyorum hangi driver stabil, yok driver çöküyor falan bir sürü hata hala aynı.

Dediğiniz kartlar arasında 2kat fps farkı var neredeyse gereksiz bir nefret gibi sizinkisi.
Yarısı kadar fps alıp bilgisayarı kullanabilmek var bir de 2 katı fps alıp saçma sorunlarla uraşmak ve çözüm aramak var. Belki bir gün kafayı kırar çok ucuza denklersem amd yine alrıım ama çok zayıf bir ihtikmal.

Bilmiyorsan sussana bir kardeşim burada boş boş yorum yapıyorsun milleti burada kandırıyorsun yürü git hiçbir şey bilmeyenlere anlat bunu.
2006 lı çocuksun. Ben 2005 te bilgisayarlar kullanmaya ve ilgilenemye başladım. Yaşından çok tecrübem var. Bir şeyler biliyoruz tecrübemiz var da konuşuyoruz.

Arkadaşıma RX 6700 XT aldırmıştım belki bir şeyler değişmiştir diye. Çok büyük bir hataydı. Çocuk bana sövüp duruyor.

Nedeni saçma sapan sorunlara NVIDIA'ya göre çok daha yatkın olması. Yeni sürümlerde sorun yok diyorlar ama forumda hala görüyorum hangi driver stabil, yok driver çöküyor falan bir sürü hata hala aynı.

Yarısı kadar FPS alıp bilgisayarı kullanabilmek var bir de 2 katı FPS alıp saçma sorunlarla uraşmak ve çözüm aramak var. Belki bir gün kafayı kırar çok ucuza denklersem AMD yine alrıım ama çok zayıf bir ihtikmal.

2006'lı çocuksun. Ben 2005'te bilgisayarlar kullanmaya ve ilgilenemye başladım. Yaşından çok tecrübem var. Bir şeyler biliyoruz tecrübemiz var da konuşuyoruz.

Tek bir kişi yaşadı diye böyle konuşamazsın, bende aynı kartı kullanıyorum. Ayrıca forumda her türden konu var genele bakılır, objektif konuşayım RX 6000 serisinde nadiren sorunlar yaşanabiliyor ufak tefek sorunlar. Onun haricinde yok efendim WattMan, yok efendim mavi ekran falan yok öyle şeyler. 1 senede bir kere yedim. Elbette NVIDIA hala daha stabil ama bu kadar lafı hakedecek hiçbir kötülüğü yok AMD'nin.

Eklemeyi unutmuşum 7000 serisi sorunsuz neredeyse, arkadaşım aldığından beri saydığım hataları veya ufak tefek hataları bile yaşamadı, 9000 serisini sen düşün.

Nedeni saçma sapan sorunlara NVIDIA'ya göre çok daha yatkın olması. Yeni sürümlerde sorun yok diyorlar ama forumda hala görüyorum hangi driver stabil, yok driver çöküyor falan bir sürü hata hala aynı.

Yarısı kadar FPS alıp bilgisayarı kullanabilmek var bir de 2 katı FPS alıp saçma sorunlarla uraşmak ve çözüm aramak var. Belki bir gün kafayı kırar çok ucuza denklersem AMD yine alrıım ama çok zayıf bir ihtikmal.

2006'lı çocuksun. Ben 2005'te bilgisayarlar kullanmaya ve ilgilenemye başladım. Yaşından çok tecrübem var. Bir şeyler biliyoruz tecrübemiz var da konuşuyoruz.

Hala düzgün bir neden yok yazılımda neredeyse hiç sorun kalmadı. Ayrıca insanlara 2006'lı çocuksun gibi ithamlarda bulunmamak gerekir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı