Daha önce hiç yapmadım, bilgisayarcılara da sorduğum da 2.500 TL fiyat verdiler.
Açıkçası pahalı geldi. Zaten sisten yükseltmek için maddi açıdan zorlandım.
Ana sorun sistemi montajlamakta değil, olan bileşenleri sökmek olduğu için biraz tedirginim.
Sistem de RAM, anakart ve işlemci değişecek. Ekstra sıvı soğutucu veya kule tipi soğutucu gelecek. Sizce yapabilir miyim?
Videoları falan izlemeye başladım ama bana işin püf noktalarını ve tüyolarını söyleseniz yeterli.
Not: Bunu dabilir herhalde diye düşünmeyip önemli şeyleri siz yine de söyleyin.
Bence halledersin zaten anakartı sökmek falan zor değil işlemcide en çok dikkat et takarken de vidaları falan abartı sıkma sağlam olsun diye, vida veya parçaları kaybetmemeye dikkat et temiz çalış, bilgisel anlamda sorun varsa chatgpt den falan yardım alabilirsin.Daha önce hiç yapmadım, bilgisayarcılara da sorduğum da 2.500 TL fiyat verdiler.
Ana sorun sistemi montajlamakta değil, olan bileşenleri sökmek olduğu için biraz tedirginim.
Sistem de RAM, anakart ve işlemci değişecek. Ekstra sıvı soğutucu veya kule tipi soğutucu gelecek. Sizce yapabilir miyim?
Videoları falan izlemeye başladım ama bana işin püf noktalarını ve tüyolarını söyleseniz yeterli.
Not: Bunu dabilir herhalde diye düşünmeyip önemli şeyleri siz yine de söyleyin.
2500TL ile neyi yükseltecek merak ettim doğrusu. Bilgisayarcılar çoğunlukla eğer siz çok bilgisizseniz çok daha kötü bir parçayı takıp, sizin iyi parçayı aldıkları çok kez oluyor veya fahiş fiyattan yaptıkları.Daha önce hiç yapmadım, bilgisayarcılara da sorduğum da 2.500 TL fiyat verdiler.
Not: Bunu da bilir herhalde diye düşünmeyip önemli şeyleri siz yine de söyleyin.
2500TL ile neyi yükseltecek merak ettim doğrusu. Bilgisayarcılar çoğunlukla eğer siz çok bilgisizseniz çok daha kötü bir parçayı takıp, sizin iyi parçayı aldıkları çok kez oluyor veya fahiş fiyattan yaptıkları.
Anakart, işlemci ve RAM üçlüsü DDR4 olarak 2500TL'yi hayli hayli geçiyor.
Zor olan dediğiniz gibi takması değil, satın alması.
Yükseltme için değil, montaj için istemiş.2500TL ile neyi yükseltecek merak ettim doğrusu. Bilgisayarcılar çoğunlukla eğer siz çok bilgisizseniz çok daha kötü bir parçayı takıp, sizin iyi parçayı aldıkları çok kez oluyor veya fahiş fiyattan yaptıkları.
Anakart, işlemci ve RAM üçlüsü DDR4 olarak 2500TL'yi hayli hayli geçiyor.
Zor olan dediğiniz gibi takması değil, satın alması.
Ben yakın olsak bedavaya montajını yapayımParçalar elimde de adam montajını 2.5k yaparım dedi. Üstelik adama dedim montajda bende yanınızda duracağım diye gerildi biraz. Zaten bilgisayarcılardan bende hazzetmiyorum. Videoları izleyerek kendim yapacağım mecbur.
Ben yakın olsak bedavaya montajını yapayımYa bu tarz bilgisayarcılar ne utanmaz insanlar ya.