Sistem yükseltmesi için 20.000 TL'ye ekran kartı ve işlemci önerisi

SafakB35

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Mevcut sistemimin ekran görüntülerini paylaştım. Ancak Battlefield 6 oynarken özellikle büyük haritalarda ciddi lag ve takılmalar yaşıyorum. Bu yüzden sistemimi yenilemek istiyorum. Elimde maksimum 20.000 TL bütçe var.

Bu bütçe aralığında performansı hissedilir şekilde artıracak önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Not: Şu anda kullandığım SSD Samsung 990 Pro with Heatsink modelidir.

Dosya Ekleri

• Anakart.jpg
    Anakart.jpg
    506,7 KB · Görüntüleme: 16
  • Ekran Kartı.jpg
    Ekran Kartı.jpg
    500,9 KB · Görüntüleme: 16
  • İşlemci.jpg
    İşlemci.jpg
    518 KB · Görüntüleme: 18
  • Ram.jpg
    Ram.jpg
    511,7 KB · Görüntüleme: 15
  • SSD.jpg
    SSD.jpg
    310,4 KB · Görüntüleme: 16
Eki Görüntüle 2613413

Eki Görüntüle 2613413

Merhaba arkadaşlar,

Mevcut sistemimin ekran görüntülerini paylaştım. Ancak Battlefield 6 oynarken özellikle büyük haritalarda ciddi lag ve takılmalar yaşıyorum. Bu yüzden sistemimi yenilemek istiyorum. Elimde maksimum 20.000 TL bütçe var.

Bu bütçe aralığında performansı hissedilir şekilde artıracak önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Not: Şu anda kullandığım SSD Samsung 990 Pro with heatsink modelidir.
Ekler görüntülenmiyor bir bakın derim.

Hocam şu anki sistemi satıp üstüne biraz para eklerseniz AM5 yaparsınız sistemi bir kere ödeyip sonra keyfine bakarsınız.

Görünüyor hocam.

Peki nasıl bir sistem önerirsin? Ayrıca satmadan Custom yapmak istesem ne gibi parçalar önerirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
@SafakB35

Ekran kartı;

RTX 3070Ti:

RX 6800XT:

RAM tek kanal mı çift kanal mı? Elinizdeki RAM, işlemci, anakart ve ekran kartını satabilirsiniz. SSD durabilir.

Son düzenleme:
@SafakB35

Ekran kartı;

RTX 3070Ti:

RX 6800XT:

RAM tek kanal mı çift kanal mı? Elinizdeki RAM, işlemci, anakart ve ekran kartını satabilirsiniz. SSD durabilir.
Ram çift kanal 8x8 16GB şeklinde takılı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı