Çözüldü Sistemde 1 tane disk olmasına rağmen C ve D olmak üzere iki disk var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lancaster37

Centipat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
SSD Modeli: CT1000P3PSSD8
Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar. Fotoğraftada olduğu gibi bilgisayarımda 2 tane birim var; C ve D olmak üzere. Fakat bilgisayarımda 1 tane SSD takılı o da 1 TB. Ben bilgisayarımı tek disk olacak şekilde kullanmak istiyorum. İnternetten yaptığım araştırmaya göre D birimi yedekleme vb için kuruluyormuş. Fakat ben hepsini tek diskte istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Diskleri birleştirirken dosyalarımın silinmesini istemiyorum. Bunun için bir video vb önerebilir misiniz?

Ekran görüntüsü 2025-04-19 204026.png

Çözüm
Onu denedim olmadı sil tuşuna basılmıyor. En son hocamla beraber bayağı uğraştık denedik, Mini Tool Partition uygulamasını yükledik oradan halledebildim.

D'nin üstüne sağ tık yap diski silde (silmeden önce içindeki sana lazım olabilecek dosyaları al) sildikten sonra C'nin üstüne sağ tık yap genişlet de gelen pencerede bir şey değiştirmeden devama tıkla.
D'nin üstüne sağ tık yap diski silde (silmeden önce içindeki sana lazım olabilecek dosyaları al) sildikten sonra C'nin üstüne sağ tık yap genişlet de gelen pencerede bir şey değiştirmeden devama tıkla.

Onu denedim olmadı sil tuşuna basılmıyor. En son hocamla beraber bayağı uğraştık denedik, Mini Tool Partition uygulamasını yükledik oradan halledebildim.

Çözüm
mini tool bu tip yerlerde daha başarılı tabi zamanında bende kullanmıştım. keşke belirtseydiniz ilk önce, yazardım onu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı