Çözüldü Sistemde 2 adet NVIDIA-AMD görüntü bağdaştırıcı var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

freddie_mercury

Hectopat
Önceki sistem parçalarımda sadece 4070 Ti gözüküyordu, yeni bilgisayara taktıktan sonra böyle oldu.
Şu an kullandığım sistem parçaları:
MSI B650-P
R7 7700X
Asus ROG Strix RTX 4070 TI

Anakartın sitesinden amd_vga_driver indirdikten sonra böyle oldu. VGA driver indirmeden önce kod 31 hatası alıyordum bu bir sorun mu? Ne yapmalıyım tam olarak?

1.PNG

2.PNG

3.PNG

Çözüm
Önceki sistem parçalarımda sadece 4070 Ti gözüküyordu, yeni bilgisayara taktıktan sonra böyle oldu.
MSI B650-P
R7 7700X

Anakartın sitesinden amd_vga_driver indirdikten sonra böyle oldu. VGA driver indirmeden önce kod 31 hatası alıyordum bu bir sorun mu? Ne yapmalıyım tam olarak?

Eki Görüntüle 1676874

Eki Görüntüle 1676881

Eki Görüntüle 1676884

Masaüstü sistemlerde harici kart var ise BIOS dahili kartı devre dışı bırakması lazım.
BIOS'ta Advanced altında dahili grafik kartını kapatmaya yarayan bir ayar var mı kontrol edin.
Yok ise BIOS güncellemeyi deneyin ya da aynı yerde grafik kartı önceliklendirme ayrını kontrol edin.
MSI B650-P
R7 7700X

Eki Görüntüle 1676874

Eki Görüntüle 1676881

Eki Görüntüle 1676884

İşlemcinin içinde dahili grafik işlemcisi de bulunduğundan dolayı böyle gözüküyor.

MSI B650-P
R7 7700X

Eki Görüntüle 1676874

Eki Görüntüle 1676881

Eki Görüntüle 1676884
AMD olan işlemcinizin dahili grafik kartı.

İşlemcinin içinde dahili grafik işlemcisi de bulunduğundan dolayı böyle gözüküyor.

AMD olan işlemcinizin dahili grafik kartı.

Anladım yardımınız için teşekkür ederim.

DDU ile Vega'yı silmeyi dene.

DDU ile sileyim ama bu sefer kod31 hatası oluyor adrenalin kurmadan güncellesem bir sorun yaratır mı? Sürücüyü tamamen kaldırıyorum ama yeniden başlatınca geri geliyor. Sadece 4070 Ti görmek istiyorum ama mümkün değil sanırım.

Anladım yardımınız için teşekkür ederim.

DDU ile sileyim ama bu sefer kod31 hatası oluyor adrenalin kurmadan güncellesem bir sorun yaratır mı? Sürücüyü tamamen kaldırıyorum ama yeniden başlatınca geri geliyor. Sadece 4070 Ti görmek istiyorum ama mümkün değil sanırım.
Aynen mümkün değil. Şöyle düşünün sistemde 8+8 ram varsa ben bunu 8 olarak görmek istiyorum diyemezsiniz.

MSI B650-P
R7 7700X

Eki Görüntüle 1676874

Eki Görüntüle 1676881

Eki Görüntüle 1676884

Masaüstü sistemlerde harici kart var ise BIOS dahili kartı devre dışı bırakması lazım.
BIOS'ta Advanced altında dahili grafik kartını kapatmaya yarayan bir ayar var mı kontrol edin.
Yok ise BIOS güncellemeyi deneyin ya da aynı yerde grafik kartı önceliklendirme ayrını kontrol edin.

Çözüm

Teşekkür ederim kapattım düzeldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı