2 Adet Görüntü Bağdaştırıcı Olması

Geç cevap verdiğim için özür dilerim, bilgisayarı açık unutmuşum.

Yerel disk>Kullanıcılar>Kullanıcı Adı (Ahmet, Bora gibi)>Masaüstü buradan da GTA V'i seçeceksiniz.
Dediklerinizi yaptım ve olmadı RX 580 gözükmüyor.

Yerel disk>Kullanıcılar>Kullanıcı Adı (Ahmet, Bora gibi)>Masaüstü buradan da GTA V'i seçeceksiniz.
Beceremedim sanırsam

Beceremedim bir türlü.

Ne yapmalıyım radeon ayarlarından baktığımda rx 580 ayrı diğeri ise birincil durumda değiştiremiyorum

Son düzenleme:
Cidden çok ilginç. Kart aygıt yöneticisinde görünüyor, sürücüsü güncel. Ne hikmetse çalışmıyor. Araştırdım fakat ben de bir çözüm bulamadım.

Cidden çok ilginç. Kart aygıt yöneticisinde görünüyor, sürücüsü güncel. Ne hikmetse çalışmıyor. Araştırdım fakat ben de bir çözüm bulamadım.
[/QUOTE
Diğer ekran kartını devre dışı bıraksam nasıl olur?
Diğer ekran kartını devre dışı bıraksam nasıl olur?

Hiç bilmiyorum, ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım. O kadar araştırmama rağmen dişe dokunur bir çözüm de bulamadım.

Hiç bilmiyorum, ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım. O kadar araştırmama rağmen dişe dokunur bir çözüm de bulamadım.
Buradan devre dışı bırakıyorum dimi.

Ekran Alıntısı44.PNG

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı