Sistemde 2 ekran kartını aynı anda kullanılabilir mi?

Serk4n0770

Centipat
Daha fazla  
Merhaba benim şu anki ekran kartım GTX 1650 ve 2.el bir RX580 8 GB alacağım. İkisini de bağlarsam aynı anda çalışır mı? Performansa bir etkisi olur mu?

Veya mining için kullanacak olsam yine 2'si de aynı anda kullanılır mı? Sistem bir hata verir mi?

Anakartınızda slot yoksa nasıl bağlamayı düşünüyorsunuz? Ayrıca 2 farklı model ekran kartını normal bir sistemde kullanamazsınız diye biliyorum. Mining işleri de günümüzde hiç karlı değil.

Son sürüm kartlarda birbirine bağlanmalarını sağlayan portlar mevcut, bu kartlarda bu durum mümkün değil. Mesela 2 adet RTX 3090'ı birbirine bağlayabilirsin fakat senin kartlar bambaşka kartlar ve zaten de destekleri yok.

Anakartta yer varsa ve PSU yeterliyse farklı programlarda kullanabilirsin aynı anda.

Mining için biri kullanılırken RAM ve CPU arasıra destek isteyecek, diğer programlar ara ara sıkışabilir.

Bir de ikisini soğutman zor olur %90 kullanımda ikisi de ayrı sıvı soğutma değilse.

Son düzenleme:
Serkan sen discorddaki kişi değilmisin seni biliyorum mc serveri sonumut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…