Sistemde 2 güvenlik yazılımı bulundurmak sistem performansını olumsuz etkiler mi?

Merhaba. Sistemimde 2 antivirüs programı bulunuyor. Biri Kaspersky diğeri ise ESET Security. Asıl soru şu; şimdi bu iki yazılımı bilgisayarda çalıştırmak sistem performansını bozabilir mi? Yardımcı olur musunuz?

Performansı etkiler ve birbirleriyle çakışır. İkisinide kullanmış biri olarak bana soracak olursanız ESET tamamen işe yaramaz bir anti-virüs. Kaspersky kullanabilirsiniz.
-
Neden kahkaha tepkisi atıldı anlamış değilim, bu benim düşüncem. Bütün iş yerlerine ESET kurmamı istiyorlar, nedenini sorarsanız ESET daha az virüs saptayıp, "korsan" şeyleri engellemiyor. Bu da bir kanıttır. Böyle bişey istiyorsanız Defender kalsın, ne uğraşıyorsunuz.

Son düzenleme:
Ben Windows Defender kullanıyorum. Ev kullanıcısı için gayet yeterli. Defender yetersiz gelirsede ESET Online ile indirip taratıyorum cihazları. Bence ESET'i tut Kaspersky'i sil. (Tamamiyle benim kişisel tercihim. Ben olsam öyle yapardım.) Performans'ı etkiler. Bana kalsa Windows Defender'i bile kapatırdım ama şu an kullandığım cihaz yeterince güçlü 1 antivirüs kullanmak için bence.

Performansı etkiler ve birbirleriyle çakışır. İkisini de kullanmış biri olarak bana soracak olursanız ESET tamamen işe yaramaz bir Anti-Virüs. Kaspersky kullanabilirsiniz.
-
Neden kahkaha tepkisi atıldı anlamış değilim, bu benim düşüncem. Bütün iş yerlerine ESET kurmamı istiyorlar, nedenini sorarsanız ESET daha az virüs saptayıp, "korsan" şeyleri engellemiyor. Bu da bir kanıttır. Böyle bir şey istiyorsanız Defender kalsın, ne uğraşıyorsunuz.

Hocam ESET en fazla korsan yazılım engelleyen ve çoğu testte Kaspersky kadar iyi.Eski ESET ile şuanki bir değil.

Hocam ESET en fazla korsan yazılım engelleyen ve çoğu testte Kaspersky kadar iyi.Eski ESET ile şuanki bir değil.
Şu an işyerinde ESET, kişisel bilgisayarımda Kaspersky kullanıyorum. Eset'in yakalamadığını Kaspersky gözümün önünde yakalamasa neyse diyecektim. İllaki tam tersi olan durumlarda vardır. Ancak dediğim gibi, iş yerlerinde raslamışsınızdır, bulunsun diye ESET kurarlar çünkü Kaspersky fazla engel olduğundan uyarı versin istemezler. Benim yaşadığım deneyim böyleydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı