Sistemde açılan her uygulama kapanıyor

Makaleler
2
Bu sorun yüzünden o kadar kanser oldum ki son çare olarak format atayım dedim ama onu da kapatıyor. Chrome'u açıyorum çarpı yerine gelip kapatıyor. Discord'u açıyorum kapatıyor. Ne açtıysam kapatıyor. Bir şey yazıyorum yazıdığım şeyi siliyor. Tüm virüs programları ile tarama yaptım bir sorun çıkmadı. En son format atayım dedim onaylama yerine tam tıklayacağım onu da kapatıyor. Format da atamıyorum. Hayatım boyunca ilk kez böyle bir sorun ile karşılaştım. 3 gündür bu sorunu çözmeye çalışıyorum ama nafile. Peş peşe Windows tuşu + D yaptığım zaman gidiyor ama 10 saniye sonra tekrar geliyor.

Flash belleğe yazarken mi kapatıyor? Tam olarak anlayamadım güvenli modda başlatıp denediniz mi?

Flash belleğe yazarken kapatma yerine gidip kapatıyor. 1 kere yazdırmayı başardım BIOS'a girip format atmak için tam onaylayacaktım çıkış yapıp bilgisayarı yeniden başlattı.
Güvenli Modda başlatıp denediniz mi?
Güvenli Mod'u da denedim ama olmadı. İlk kez böyle bir şey görüyorum.

HDD veya SSD'yi değiştir arkadaşınkini dene yine oluyorsa onu bilmem ama olmuyorsa hafızada sorun vardır.

Evde yedek HDD vardı onunla denedim ama yine aynı sorunla karşılaştım.
Başka bir bilgisayarda yazıp dene çözüm bol :')
Resimdeki yere geldiğim zaman tam yükle diyeceğim zaman nasıl oluyor ise kapatıyor ve yükleyemiyorum.
1650135971241.png

Bazen ise tam kapatmıyor. Birden ''Bu uygulamayı kapatmak istiyor musunuz ?'' diye mesaj geliyor ve ''Hayır'' tuşuna tıklayınca gitmiyor. Tekrar aynı soruyu soruyor. Sonra bir şekilde kapatıyorum. Belli bir süre sonra tekrar soruyor. Kısır döngü gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Recep Baltaş hocam denemediğim teknik kalmadı. Acaba siz sorunun sebebini biliyor musunuz ?

Son düzenleme:
Evde yedek HDD vardı onunla denedim ama yine aynı sorunla karşılaştım.

Resimdeki yere geldiğim zaman tam yükle diyeceğim zaman nasıl oluyor ise kapatıyor ve yükleyemiyorum.
Eki Görüntüle 1362329
Bazen ise tam kapatmıyor. Birden ''Bu uygulamayı kapatmak istiyor musunuz ?'' diye mesaj geliyor ve ''Hayır'' tuşuna tıklayınca gitmiyor. Tekrar aynı soruyu soruyor. Sonra bir şekilde kapatıyorum. Belli bir süre sonra tekrar soruyor. Kısır döngü gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Recep Baltaş hocam denemediğim teknik kalmadı. Acaba siz sorunun sebebini biliyor musunuz ?

yepyeni disk al ve windows kur

Yepyeni disk al ve Windows kur.

Evde kullanmadığım eski diskimi taktım onda da aynı sorunu verdi. Klavyede bir tuş takılı mı kaldı acaba? Gerçi tuş takılı da kalsa açtığım şeyleri nasıl kapatsın.
Bu arada şimdi fark ettim. Masaüstünde olan hiçbir şey açılmıyor.

Yepyeni disk al ve Windows kur.

Bu arada eğer sorunun diskde olduğunu düşünüyorsanız garantisi duruyor. Yollayabilirim.

Son düzenleme:
Evde kullanmadığım eski diskimi taktım onda da aynı sorunu verdi. Klavyede bir tuş takılı mı kaldı acaba? Gerçi tuş takılı da kalsa açtığım şeyleri nasıl kapatsın.
Bu arada şimdi fark ettim. Masaüstünde olan hiçbir şey açılmıyor.

Bu arada eğer sorunun diskde olduğunu düşünüyorsanız garantisi duruyor. Yollayabilirim.
dedinde aklıma geldi klavyeyi çıkarıp yapmaya çalış hepsini.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı