Çözüldü Sistemde alınan ekran görüntüleri açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yusufturkcan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ekran görüntülerimi klavyemde Prt Scr tuşu olmadığı için Win+Shift+S kısayoluyla alıyorum, önceden aldığım ekran görüntüleri sorunsuz açılırken şu an açmak istediğim zaman açılmıyor. Dosya konumunda bulunamadı hatası veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim, iyi Sosyaller.

Ekran görüntüsü 2025-07-03 200847.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, ekran görüntülerimi klavyemde prt scr tuşu olmadığı için Win+Shift+s kısayoluyla alıyorum, önceden aldığım ekran görüntüleri sorunsuz açılırken şu an açmak istediğim zaman açılmıyor. Dosya konumunda bulunamadı hatası veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim, iyi sosyaller.

Eki Görüntüle 2526915

Başlat kısmına yüklü uygulamalar yaz fotoğraflar kısmına gel gelişmiş seçeneklerden onar ve sıfırla seçeneklerini seç. Bunu yapmadan önce ekran görüntüsü aldığın resimleri yedekle. Sonra sıfırlayıp onarınca tekrar dene. Windows Update gelmiş mi ona bak ve Microsoft Store üzerinden uygulamaları denetle diyerek uygulamalara güncelleme gelmiş mi kontrol et gelmişse güncelle.
Merhaba, ekran görüntülerimi klavyemde prt scr tuşu olmadığı için Win+Shift+s kısayoluyla alıyorum, önceden aldığım ekran görüntüleri sorunsuz açılırken şu an açmak istediğim zaman açılmıyor. Dosya konumunda bulunamadı hatası veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim, iyi sosyaller.

Eki Görüntüle 2526915

Başlat kısmına yüklü uygulamalar yaz fotoğraflar kısmına gel gelişmiş seçeneklerden onar ve sıfırla seçeneklerini seç. Bunu yapmadan önce ekran görüntüsü aldığın resimleri yedekle. Sonra sıfırlayıp onarınca tekrar dene. Windows Update gelmiş mi ona bak ve Microsoft Store üzerinden uygulamaları denetle diyerek uygulamalara güncelleme gelmiş mi kontrol et gelmişse güncelle.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı