Sistemde belli bir süre sonra ekranın gitmesi

TroJhen

Megapat
Makaleler
1
Arkadaşlar sistemim daha yeni 2-3 gün oldu alalı bütün parçalar sıfır fakat sistemi kurdum da sistemde yarim saat geçtikten sonra ekran gidiyor ve klavye mouse da çalışmıyor ne yapmam gerek BIOS pili vs. söktüm taktım fakat gene düzelmedi BIOS en son sürüm güncel değildi onu da güncelledim bütün parçaları tek tek söktüm yeniden taktım yine düzelmedi.

Sistemim şu şekilde:

CPU: AMD Ryzen 3 1200
Anakart: Gigabyte A320m h
RAM: DDR4 4GB + 8GB 2400 MHz 12 GB
GPU: RX 570 4 GB Ekran kartı
Kasa&PSU: Power Boost VK-C013B 500W

Son düzenleyen: Moderatör:
Isınmadan kaynaklanıyor olabilir ekran kartına overclock felan yaptınız mı? Amd radeon ayarlarından performans sekmesinden ayarlarınızı resetleyip işlemci fanı ekran kartı ve kasanızda başka fan bulunuyorsa güzel bir fan profili ayarlayın hepsine oyuna girdiğinizde yüksek hızda dönecek şekilde birde böyle test edin.

Ram hatası veya ekran kartı hatası gibi anladığım kadarıyla ama bir sürü hata olduğu için hangisi bulmak zor.Eğer hazır sistemse iade veya değişim isteyin.
Hazır değil kendim topladım öyle araştırarak.
Ram hatası veya ekran kartı hatası gibi anladığım kadarıyla ama bir sürü hata olduğu için hangisi bulmak zor.Eğer hazır sistemse iade veya değişim isteyin.
Ram ve ya ekran kartı hatası oldunu sanmıyorum yüzde doksan psu ile alakalı ram da ya da ekran da olsa hiç açılmaz ekrana görüntü vermez ram da çalışmaz psu ile alakalı oldunu düşünüyorum

Hazır değil kendim topladım öyle araştırarak.

Ram ve ya ekran kartı hatası oldunu sanmıyorum yüzde doksan psu ile alakalı ram da ya da ekran da olsa hiç açılmaz ekrana görüntü vermez ram da çalışmaz psu ile alakalı oldunu düşünüyorum
Ayni durumu yaşadım ve benim ekran kartımdan oluyordu bazen açılıyor,kapanıyor bazen de hiç açılmıyordu.Baska bir arkadaşım da oldu ram değiştirdi anca düzeldi.Yani dediğim gibi birden fazla şüphe olabilir tabi siz eminseniz psu da arıza olduğundan o zaman değişim isteyin.

Ayni durumu yaşadım ve benim ekran kartımdan oluyordu bazen açılıyor,kapanıyor bazen de hiç açılmıyordu.Baska bir arkadaşım da oldu ram değiştirdi anca düzeldi.Yani dediğim gibi birden fazla şüphe olabilir tabi siz eminseniz psu da arıza olduğundan o zaman değişim isteyin.
Ya neden öyle dedim dersen psu sıfır değil psu arkadaşım dan aldım kullanmak için bayadır eski bir psu diğer bütün parçalar sıfır 2 gün oldu acalı kutusundan şuan yeni psu sipariş verdim corsair

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı