Sistemde bilinmeyen kullanıcı adı bulunuyor

• Konuyu başlatan MrMrt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 4.741

MrMrt

Hectopat
Daha fazla  
1615727194665.png

Grup ya da kullanıcı adları bölümünde bulunan iki tane bilinmeyen hesap var, bunlar sıkıntı çıkartır mı yoksa normal bir şey mi?

Büyük ihtimalle keylogger virüsü.

Virüs değil, bu fotoğrafta konu sahibinin bahsettiği bilinmeyen hesapların adının tanımlanmış hali bu, istersen gir bak herkeste var.

Ekran Alındastısı.JPG

@Tseenka gülmenizin sebebi nedir? Daha önce bu durumla karşılarştım. Boş konuşmuyorum.

Boş konuşuyorsun demedim, keylogger virüsü başka türlü çalışıyor bu keylogger değil.
Windows bu kullanıcıları çekirdek dosyalarda güvenlik için yaratmakta örnek olarak TrustedInstaller verilebilir.

Virüs değil, bu fotoğrafta konu sahibinin bahsettiği bilinmeyen hesapların adının tanımlanmış hali bu, istersen gir bak herkeste var.

Eki Görüntüle 921719

Boş konuşuyorsun demedim, keylogger virüsü başka türlü çalışıyor bu keylogger değil.

Fotoğrafı tam incelememiştim, özür dilerim. Benim karşılaştığımda açılışta bile şifreli özel bir profil vardı ve Kaspersky da keylogger virüsü tespit etmişti.

Fotoğrafı tam incelememiştim, özür dilerim. Benim karşılaştığımda açılışta bile şifreli özel bir profil vardı ve Kaspersky da keylogger virüsü tespit etmişti.

O tür Keylogger'lar uzaktan veri akışı yapabilen virüslerdir, bu fotoğraftakiler veri akışına kapalı hesaplar ve hesaba istesende giriş yapamıyorsun Keylogger'da tam tersi.

Eki Görüntüle 921719

Windows bu kullanıcıları çekirdek dosyalarda güvenlik için yaratmakta örnek olarak trustedınstaller verilebilir.

Alltakiler ile bir sıkıntım yok, sadece en üstteki 2 tane olan bilinmeyen Hesap'ta bir şey var mıdır sizce?

Şu anda bilgisayarımda Malwarebytes var onunla tarattım bilgisayarı ve hiçbir şey bulmadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı