Crylex Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 150 Yer Antalya / Lara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #1 Arkadaşlar çözünürlük ayarlıyordum geri al dedim ekran gitti. Sonra sonra kapattım açtım BIOS ekranı geliyor sonrası yok lazım rica ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2023
Arkadaşlar çözünürlük ayarlıyordum geri al dedim ekran gitti. Sonra sonra kapattım açtım BIOS ekranı geliyor sonrası yok lazım rica ediyorum.
Çözüm BilgisayarUzmanım 15 Mart 2023 Crylex dedi: Arkadaşlar çözünürlük ayarlıyordum geri al dedim ekran gitti. Sonra sonra kapattım açtım BIOS ekranı geliyor sonrası yok lazım rica ediyorum. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal monitöre sığmıyor kasayı televizyona bağla eski haline döndür.
Crylex dedi: Arkadaşlar çözünürlük ayarlıyordum geri al dedim ekran gitti. Sonra sonra kapattım açtım BIOS ekranı geliyor sonrası yok lazım rica ediyorum. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal monitöre sığmıyor kasayı televizyona bağla eski haline döndür.
VarexCivic Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.852 Çözümler 4 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #2 Çok anlamam ama ekran kartında sorun olmuşa benziyor. Deneme imkanın varsa başka bir ekran kartında denemeni tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Çok anlamam ama ekran kartında sorun olmuşa benziyor. Deneme imkanın varsa başka bir ekran kartında denemeni tavsiye ederim.
BilgisayarUzmanım Hectopat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 924 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #3 Crylex dedi: Arkadaşlar çözünürlük ayarlıyordum geri al dedim ekran gitti. Sonra sonra kapattım açtım BIOS ekranı geliyor sonrası yok lazım rica ediyorum. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal monitöre sığmıyor kasayı televizyona bağla eski haline döndür. Artı 0 Eksi Çözüm
Crylex dedi: Arkadaşlar çözünürlük ayarlıyordum geri al dedim ekran gitti. Sonra sonra kapattım açtım BIOS ekranı geliyor sonrası yok lazım rica ediyorum. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal monitöre sığmıyor kasayı televizyona bağla eski haline döndür.
KS KS Crylex Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 150 Yer Antalya / Lara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #4 BilgisayarUzmanım dedi: Büyük ihtimal monitöre sığmıyor kasayı televizyona bağla eski haline döndür. Genişletmek için tıkla... Televizyona bağlı zaten Artı 0 Eksi
BilgisayarUzmanım dedi: Büyük ihtimal monitöre sığmıyor kasayı televizyona bağla eski haline döndür. Genişletmek için tıkla... Televizyona bağlı zaten
BilgisayarUzmanım Hectopat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 924 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2023 #5 Crylex dedi: Televizyona bağlı zaten Genişletmek için tıkla... Ekran kartını çıkar anakarttan görüntü almayı dene. Artı 0 Eksi
Crylex dedi: Televizyona bağlı zaten Genişletmek için tıkla... Ekran kartını çıkar anakarttan görüntü almayı dene.