Sistemde BIOS ayarlarından sonra görüntü gelmiyor

Kartizyel

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bilgisayar topladım düşük bütçeli bir şey.

Anakartı taktım RAM'ı taktım işlemci ve HDD taktım ve görüntü geldi.
Direk BIOS ekranına attı Windows olmadıgından. USB taktım Windows kurmak için.
Izoly H510M-H Challenger motherboard PCI-e 3.0 M.2 anakart Izoly BIOS ekranı biraz tuhaf.
Boot menüsünü ararken yanlış bir ayar yaptım sanırım ve artık BIOS dahil hiçbir ekran gelmiyor.
Bunu nasıl düzeltebilirim? Sıfır ürünler ama ekran bile gelmez oldu.
CLR_CMOS denilen yere kısa devre yapıp başlattım fanlar durup tekrar dönmeye başlıyor sanırım reset atıyor.
Ancak bir degişiklik yok bilenler var mı sistemi yeni aldım bilenler yardım etsin rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yeni bilgisayar topladım düşük bütçeli bir şey.

Anakartı taktım RAM'ı taktım işlemci ve HDD taktım ve görüntü geldi.
Direk BIOS ekranına attı Windows olmadıgından. USB taktım Windows kurmak için.
Izoly H510M-H Challenger motherboard PCI-e 3.0 M.2 anakart Izoly BIOS ekranı biraz tuhaf.
Boot menüsünü ararken yanlış bir ayar yaptım sanırım ve artık BIOS dahil hiçbir ekran gelmiyor.
Bunu nasıl düzeltebilirim? Sıfır ürünler ama ekran bile gelmez oldu.
CLR_CMOS denilen yere kısa devre yapıp başlattım fanlar durup tekrar dönmeye başlıyor sanırım reset atıyor.
Ancak bir degişiklik yok bilenler var mı sistemi yeni aldım bilenler yardım etsin rica ediyorum.

BIOS pilini bir 10 saniye çıkarın tekrar clm yerine kısa devre yaptırın tekrar açın bilgisayarı BIOS'a atmasını beklemeyin kendiniz BIOS tuşuna basarak girin sonra boot menüsünü ayarlayın Windows'u kurun.

BIOS pilini bir 10 saniye çıkarın tekrar clm yerine kısa devre yaptırın tekrar açın bilgisayarı BIOS'a atmasını beklemeyin kendiniz BIOS tuşuna basarak girin sonra boot menüsünü ayarlayın Windows'u kurun.
bios pili takmadan mı clm yerine kısa devre yaptırmalıyım. bilgisayarı açmadan clm yapınca birşey olmuyor gibi

Taktıktan sonra yaptırın. Ve bilgisayarınızı fişten çekiniz.

15dk beklettim çıkık halde BIOS pilini. Clm ye bastım etkilenmedi. Başlatmadan açtım. Açıldı clmye bastım durdu. Sonra res atıp durdu bir iki kere şu an çalışıyor ama görüntü yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
15dk beklettim çıkık halde BIOS pilini. Clm ye bastım etkilenmedi. Başlatmadan açtım. Açıldı clmye bastım durdu. Sonra res atıp durdu bir iki kere şu an çalışıyor ama görüntü yok.

Bilemiyorum RAM'leri çıkarıp takabilirsiniz bir ihtimal.

RAM'lerden olsa en başta BIOS görünmezdi diye düşünüyorum. Ben bir ayarı değiştirdim ondan sonra goruntu gelmemeye başladı.

Tamam işte RAM'i çıkarıp takınca donanım değişikliği gibi algılayacak tekrar görüntü gelme ihtimali var denemekten zarar gelmez.

RAM'lerden olsa en başta BIOS görünmezdi diye düşünüyorum. Ben bir ayarı değiştirdim ondan sonra goruntu gelmemeye başladı.

Şu anda ilk açılırsen bir açılıyor kapanıyor sonra stabil çalışıyor ama ekran yok. Ekran kartının fanıda dönüyor. İşlemcim F serisi oldugundan HDMI'yı anakarta da takamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı