Sistemde birden görüntü gitti

mesibaba

Centipat
Arkadaşlar oyun oynarken monitör birden kapandı ve açtığımda no signal yazısı çıkmaya başladı nasıl düzeltebileceğimi veya neden olduğuna tahmin yürütebiliyorsanız neden olduğunu söylerseniz sevinirim.

Hocam hiç AMD ekran kartı kullanmadım fakat sorunlu olduğu söyleniyordu. Ayrıca güzel bir kart, boşta fan çalışmama teknolojisi var mı bilmem. Ama bir anda görüntü gitmesi bir tek AMD'nin problemine işaret ediyor. Ya da fanı bozulmuş sanırım. Elektrik kesintisi sebep olmuş olabilir. PSU modeli nedir? Kötü PSU sebep olmuşta olabilir.

Hocam tam mesaj atarken sistem etkileşim olmadığı için kendini kapattı ve şansımı deneyeyim diye açayım dedim ve geldi görüntü fakat dediğiniz gibi PSU'mun modeli iyi değil en kısa zamanda değiştireceğim, yardımınız için teşekkür ederim.

Hocam tam mesaj atarken sistem etkileşim olmadığı için kendini kapattı ve şansımı deneyeyim diye açayım dedim ve geldi görüntü fakat dediğiniz gibi PSU'mun modeli iyi değil en kısa zamanda değiştireceğim, yardımınız için teşekkür ederim.
Hocam fan çalışmıyorsa kullanmanızı önermem, ekran kartı yanabilir dikkatli olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı