Sistemde brave 6 kez indirilmiş gözüküyor

Shineii

Centipat
Daha fazla  
Brave kullanmaya başlamıştım. 1-2 haftalık bir süre geçmişti. Bu sabah indirilenlere girdiğimde dün Brave 6 kere indirilmiş gözüküyor. Bu acaba normal mi?

1765107278521.png
1765108452164.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, tarayıcı 6 kere indirilmiş. İndirilme saatlerini de ekran görüntüsünde görebilirsiniz. Kendi kendiliğine indiğinden şüpheleniyorsunuz sanırım.

Peki. Teşekkür ederim.
Az önce araştırdım. Brave'i indirmeye çalıştınız mı bilmiyorum ama bu indirilen dosya Brave'i çalıştıran .exe dosyası.

"C:\Program Files\BraveSoftware\Brave-Browser\Application"
Bu dosya konumunda Brave'i çalıştırmaya sağlayan .exe dosyası mevcut ve boyutu paylaştığınız ekran görüntüsündeki gibi 3.187 KB. Dosya indirilmiş gözüküyor veya dosyayı kopyalamış da olabilirsiniz.
1765142051838.png

Son düzenleme:
Az önce araştırdım. Brave'i indirmeye çalıştınız mı bilmiyorum ama bu indirilen dosya Brave'i çalıştıran .exe dosyası.

"C:\program Files\BraveSoftware\Brave-Browser\Application"
Bu dosya konumunda Brave'i çalıştırmaya sağlayan .exe dosyası mevcut ve boyutu ekran görüntüsündeki gibi 3.187 KB. Belirli saatlerde inmiş gözüküyor.

İndirmeye çalışmadım o yüzden görünce ufak bir şaşkınlık geçirdim. Tarattım Defender ile hem indirilenler klasörü hem tam tarama yaptım. Bir problem çıkmadı. Çok önemli bir şey herhalde değildir. Yüksek ihtimal dediğiniz şeylerden biri yaşandı. Tekrardan teşekkür ederim. Bir problem olduğunu düşünen olursa yazarsa sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı