MacMilan
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 aydır bilgisayarım sürekli olarak kapanıyor şöyle ki; oyun oynuyorum oyunu açıyor ama pat diye bir anda kapanıyor. Çok nadiren masaüstünde geziyorum o zaman kapanıyor. Arka planda bilgisayar çalışıyor müziği kontrol edebiliyorum klavye üzerinden ama ekran hiçbir şekilde gelmiyor. No Signal de no Signal. Restart atıp ya da klavye üzerinden uyku moduna aldığım zaman sorun düzeliyor. Düzeliyor derken ekran geliyor ama yaptığım her şey gidiyor tabi. Oyun yine yanıt vermiyor. Genelde oyunlarda oluyor bu sorun. Bu arada şunu belirtmemde fayda var, RDR2 gibi heybetli bir oyunu güzel güzel oynarken Kenshi gibi bir oyunda 15 dk bile dayanamıyor bilgisayar. Teknik servise gittim donanımla alakalı hiçbir sıkıntı yok. Yazılımsal bir sorunla karşı karşıyayım
Aldığım hataları araştırdım bir kaçını çözdüm ama çözemediğim sorunlar var dostlar
Güvenli moda alıp olay görüntüleyicisinde aldığım hataları size göstermek istiyorum. Alttaki ilgili resimlerdeki sorunumun çözümü bu linkteki sorun ile çözülür mü? Çözülürse gidişatı nasıl yaparız. Hiç detay vermemişler ve o ekrana erişemedim. İlk sayfada 2 adet resim göreceksiniz onlardan bahsediyorum. Redirecting