Sistemde eksik bir şey var mı?

Attığım anakartta zaten iki tane M.2 yuvası var. WD SSD'yi birincil yapıp JD SSD'yi sadece depolama amaçlı kullanın çünkü iyi bir SSD değil. Attığım PSU daha sağlıklı olacaktır. Attığım parçaların komponent kalitesi ve yükseltilebilirlikleri daha fazla. Daha kaliteli malzemelerle üretilmişler.

Eğer JD SSD'yi iade etme şansınız varsa iade edin. Benim farklı bir önerim bu olur. Elinizdeki parçaları satıp sıfır bir sistem alabilirsiniz. RTX4060 size RX580'den sonra çağ atlatır.

Verdiğiniz bilgiler dahilinde düşündüm taşındım hazır sistemlere yönelmeyi tercih ettim ve şu şekil bir kasa keşfedip modifiye etim bütçemi aşmadan;

Yorumunu merak ediyorum.

Asla alınmaz. Attığım kasaya bakın. Sizin kasa hem kötü parçalar kullanıyor hem de APU sistem.

Attığınız hazır sistemde karar kılmıştım fakat bugün fiyatına tekrardan baktığımda 3600 TL'lik bir zam geldiğini gördüm ve fikir değiştirip sizin topladığınız sistemde sadece kasayı kendi seçiğim kasa ile değiştirip almaya karar verdim bu hafta sonu sipariş vereceğim ekran kartı olarak da şimdilik RX 580 ile idare edeceğim.
Ve sizin seçtiğiniz Bluetooth modülünü sipariş verdim.

UB500 5.0 olarak geçiyor fakat PC'ye takıp driverları indiğinde 5.4 oluyor. Haberiniz olsun.

UB500 5.0 olarak geçiyor fakat PC'ye takıp driverları indiğinde 5.4 oluyor. Haberiniz olsun.

Ben no name olan adaptörü sırf 5.3 old. İçin alacaktım demek ki bu daha iyiymiş teşekkür ederim yardımların için hafta içi son durumu yazacağım.

Merhaba sistemi 2 hafta önce Technopat'dan videolar izleyerek topladım windowsuda aynı şekilde kurdum.
Linkini attığınız RAM'i 16 GB şeklinde aynı modelden aldım durumum oldukca tek tek 64'e çıkaracağım.
Yardımınız için teşekkür ederim keşke kasa konusundada sizi dinleseymişim benim seçtiğim kasa dandikdi biraz onun dışında bir sıkıntı yok kasada.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…