Attığım anakartta zaten iki tane M.2 yuvası var. WD SSD'yi birincil yapıp JD SSD'yi sadece depolama amaçlı kullanın çünkü iyi bir SSD değil. Attığım PSU daha sağlıklı olacaktır. Attığım parçaların komponent kalitesi ve yükseltilebilirlikleri daha fazla. Daha kaliteli malzemelerle üretilmişler.Özür dilerim söylemeyi unuttum elimde bir adet sıfır James Donkey M.2 SSD var 500 GB bana M.2 SSD yerine SATA SSD önerebilir misiniz, eski kasamdan kalma Power supplym var 600W 80 + onu tekrardan bu kasada mı kullanayım yoksa sizin seçtiğiniz Power Supply mi alayım, ve bana kısa bir şekilde benim seçtiğim ürünler ile sizin seçtiklerinizin arasındaki farklardan bahsedebilir misiniz?
Eğer JD SSD'yi iade etme şansınız varsa iade edin. Benim farklı bir önerim bu olur. Elinizdeki parçaları satıp sıfır bir sistem alabilirsiniz. RTX4060 size RX580'den sonra çağ atlatır.

EG-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
EG-4060 Powered by GALAX temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.