Sistemde eksik bir şey var mı?

AlevnaX

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Kasa;

Anakart;

İşlemci;

RAM;

Power Supply;

SSD;

İşlemci fanı;

Bluetooth modülü;

Bunları satın alacağım 1 haftta içerisinde kasada eksik ya da hatalı bir şey var mı?

Bütçe belirtin. Topladığınız sistem çok kötü. Her şey Allah'a emanet. Tek elle tutulur parçalar işlemciyle RAM.

Ayrıca daha ucuza UB500 varken sakın no name bir Bluetooth adaptörü almayın.

Son düzenleme:
Ekran kartı nerede usta?

Bütçenizi belirtirseniz daha güzel olabilir bence.
Ekran kartı ne düşünüyorsunuz?

Daha önceden almış olduğum RX 580 4 GB ekran kartım var darboğaz olacağını bilerek almıştım sistem yükselticektim çünkü bugüne kısmet oldu sistem yükseltmek.(ekran kartını değişttirmeyi şimdilik düşünmüyorum)

Bütçe belirtin. Topladığınız sistem çok kötü. Her şey Allah'a emanet. Tek elle tutulur parçalar işlemciyle RAM.

Ayrıca daha ucuza UB500 varken sakın no name bir Bluetooth adaptörü almayın.

Donanımsal konuda çok kaba bilgim var bunları kendim toplamıştım tabii ki de sizlerin önerilerine açığım daha güzel olacak diyorsanız bütçem: 13-14 bin TL arası (ekran kartım var RX 580 4 GB)

Daha önceden almış olduğum RX 580 4 GB ekran kartım var darboğaz olacağını bilerek almıştım sistem yükselticektim çünkü bugüne kısmet oldu sistem yükseltmek.(ekran kartını değişttirmeyi şimdilik düşünmüyorum)

Donanımsal konuda çok kaba bilgim var bunları kendim toplamıştım tabii ki de sizlerin önerilerine açığım daha güzel olacak diyorsanız bütçem: 13-14 bin TL arası (ekran kartım var RX 580 4 GB)
Attıklarım çok daha kaliteli ürünler. Bunları alabilirsiniz.

Attıklarım çok daha kaliteli ürünler. Bunları alabilirsiniz.

Özür dilerim söylemeyi unuttum elimde bir adet sıfır James Donkey M.2 SSD var 500 GB bana M.2 SSD yerine SATA SSD önerebilir misiniz, eski kasamdan kalma Power supplym var 600W 80 + onu tekrardan bu kasada mı kullanayım yoksa sizin seçtiğiniz Power Supply mi alayım, ve bana kısa bir şekilde benim seçtiğim ürünler ile sizin seçtiklerinizin arasındaki farklardan bahsedebilir misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı