Sistemde Emülatör Çalıştırdığımda Yanıt Vermiyor

364809

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba bilgisayarımda herhangi bir emülatör (genellikle GameLoop) açınca.
Sistemime tuhaf şeyler oluyor hiçbir şey çalışmıyor. Yanıt vermiyor. Sistemi fiziksel olarak yeniden başlatıyorum. BIOS sıfırlanıyor sorunun çok araştırdım ama bulamadım.

P10209-211838.jpg

P10209-211835.jpg

GPU kullanımı -1?
Ama şöyle bir şey de var GPU'yu çıkardığım zaman sorun olmuyor. Dahili GPU da ama eski olduğu için kullanılmıyor. Eski ekran kartım GT 630'da da aynı sorun vardı ama ondan önceki HD 6670 GPU da sorun olmuyordu.
Herhangi bir rapor oluşmuyor

Son düzenleme:
Anladığım kadarı ile bilgisayarınızın BIOS pili bitmiş bundan dolayı da BIOS sıfırlanıyor, BIOS sıfırlandığı için sanallaştırma ayarı kapanıyor ve emülatörü açtığınızda sisteminiz kitleniyor.

Anladığım kadarı ile bilgisayarınızın BIOS pili bitmiş bundan dolayı da BIOS sıfırlanıyor, BIOS sıfırlandığı için sanallaştırma ayarı kapanıyor ve emülatörü açtığınızda sisteminiz kitleniyor.

BIOS pilinin bittiğini düşünmüyorum çünkü emulator çalıştırmadığım zaman yani normal bir şekilde kapatıp açıtığım zaman BIOS da değişiklik olmuyor. Açıkçası sorunun emulatorden kaynaklandığını düşünmeye başladım ama internette buna benzer sorun yaşayan bulamıyorum sistemimin bütün parçaları değişti sadece HDD aynı ama onu tarattığım zaman sorun yok 3 farkı HDD de deniyorum ama tekrar tekrar oluyor.
Sorunun Çözümü :

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı