Sistemde fan çalışıyor ve ekran yok

sowkral

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Aklınıza gelebilecek her şeyi denedim fakat sonuç alamadım.
1.RAM'leri çıkardım tek tek farklı kanallarda denedim sonuç alamadım.
2. anakart ekran kart macunlarını yeniledim.
3.BIOS pilini 100 kere çıkardım taktım güçü de aynı şekilde.
4.RAM'leri temziledim yuvayı temizledim yine sonuç yok.
En son düşüncem RAM'in bozuk olması sanırım bilgisi olan var mı farklı bir düşünce.
Yoksa da fotoğraftaki RAM'den almayı düşünüyorum ama çok çeşit var neye göre nasıl almalıyım?

Hocam iyi akşamlar, kasanın üzerinde veya anakartın üzerinde sorunun nerede olduğunu bildiren aydınlatmalar olur. Oradaki veriler size neler sunuyor? Bunun dışında aynı durum bende de vardı, RAM'leri değiştim ancak hâla çalışmadı, sorun işlemcide mi derken garantiye yolladım ve 0 işlemci gelince sorunun işlemcide olduğunu anladım. Size de bir kontrol etmenizi öneririm. RAM olarak da bu dönemde en az 1x16 veya 2x8 (siz bilirsiniz) DDR4 bir RAM gerekmektedir diye düşünüyorum.

İyi akşamlar hocam öncelikle kasa 10 15 yıllık olduğu için üzerinde bildiren bir ışık yok.
Az önce bilgisayar cıya gittim her şeyi denedi sadece elinde RAM yok diye RAM'i denemedi ama diğer işlemler yaparken karşılık alamadı olumsuz oldu.
Ne yapacağım bilmiyorum başka bir bilgisayarcı bulursam soracağım RAM varsa denesin.
Bu arada DDR2 'miş RAM.
Yani ya RAM dedi sorun ya da anakart veya ekran kartı. Bakalım artık bilmiyorum ne yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…