Sistemde FPS düştü ve düzelmiyor

Echoo52

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar öncelikle. Ben Benchmark'ta 3 kere test yaptım ve 3 testin sonunda hep ekran kartımda performans düşüklüğü olduğu gösterildi. Birkaç günden beri ınput lag sorunum var bununla ilgili zaten, çözüm bulamadım. DDU ile ekran kartı driverlarını sildim, güncel yükledim ve bugün LoL oynarken oyundan attı, GPU hatası verip oyundan attı. FPS değerleri normalin altında olmaya başladı. Örnek veriyorum 500-600 olması gerekirken 260-350 arası.

MSI Afterburner ile oyun içi sıcaklık değerlerini ve en önemlisi GPU/Memory saat hızlarını anlık kontrol edin. Kart aşırı ısındığı için frekans kısıyor olabilir ya da güç kaynağından yeterli beslemeyi alamadığı için kendini frenliyor olabilir. Ekstra yakıın zaman da overclock yaptınız mi sisteme?

MSI Afterburner ile oyun içi sıcaklık değerlerini ve en önemlisi GPU/Memory saat hızlarını anlık kontrol edin. Kart aşırı ısındığı için frekans kısıyor olabilir ya da güç kaynağından yeterli beslemeyi alamadığı için kendini frenliyor olabilir. Ekstra yakıın zaman da overclock yaptınız mi sisteme?

Oyun esnasında bu şekildeydi fazla bir şey değişmedi sıcaklık vs ama oyundan 2 kere attı. Anlamsız şekilde bilmiyorum ne yapacağımı Memory Clock değerini biraz yükseltip denedim oyundan yine atmaya başladı beni anlamsız şekilde. Benchmark test sonucunuda paylaşayım ilk başta işlemcide sorun yoktu sonra onda da performans düşüklüğü olarak gösterdi garip şekilde anlamadım ben.

1766350809466.png

Bu 1.test

1766350992824.png

Bu 2.test

1766350965064.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı