Kalenderadam Kilopat Katılım 16 Nisan 2017 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #1 Hayırlı akşamlar arkadaşlar, Bilgisayarın bürün donanımı düzgün çalışıyor, fakat açılışta görüntü gelmiyor renkli çizgiler geliyor? Monitör sağlam hiçbir arıza yok fakat kasa düzgün çalıştığı halde bilgisayar açılmıyor. Dosya Ekleri image.jpg 1,6 MB · Görüntüleme: 96
Hayırlı akşamlar arkadaşlar, Bilgisayarın bürün donanımı düzgün çalışıyor, fakat açılışta görüntü gelmiyor renkli çizgiler geliyor? Monitör sağlam hiçbir arıza yok fakat kasa düzgün çalıştığı halde bilgisayar açılmıyor.
Adharkem+ Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 147 Yer Earth-X Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #2 Ya ekran kartından ya da monitörden dolayı. Artı 0 Eksi
Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 12 Eylül 2020 #3 Hocam başka monitör ve kabloyla deneyin,anlaşılır. Artı 0 Eksi
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.024 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 12 Eylül 2020 #4 Driver arızasıymış gibi gelmiyor... Başka kablo ile deneyin. Ayrıca bir TV'ye bağlayarak da deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Driver arızasıymış gibi gelmiyor... Başka kablo ile deneyin. Ayrıca bir TV'ye bağlayarak da deneyebilirsiniz.
frederik Hectopat Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2020 #5 Sorun ya kabloda ya da dönüştürücü kullanıyorsanız onda. Artı 0 Eksi
Klzz Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 939 Makaleler 1 Çözümler 3 12 Eylül 2020 #6 Bana kalırsa sorun ekran kartınızda chipset arızası gibi duruyor. Artı 0 Eksi
KS KS Kalenderadam Kilopat Katılım 16 Nisan 2017 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2020 #7 TV ile ve Hdmı denedim sonuç aynı? Hirok dedi: Hocam başka monitör ve kabloyla deneyin,anlaşılır. Genişletmek için tıkla... Enes3078 dedi: Driver arızasıymış gibi gelmiyor... Başka kablo ile deneyin. Ayrıca bir TV'ye bağlayarak da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... frederik dedi: Sorun ya kabloda ya da dönüştürücü kullanıyorsanız onda. Genişletmek için tıkla... Klzz dedi: Bana kalırsa sorun ekran kartınızda chipset arızası gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... TV ile ve Hdmı denedim sonuç aynı? Artı 0 Eksi
TV ile ve Hdmı denedim sonuç aynı? Hirok dedi: Hocam başka monitör ve kabloyla deneyin,anlaşılır. Genişletmek için tıkla... Enes3078 dedi: Driver arızasıymış gibi gelmiyor... Başka kablo ile deneyin. Ayrıca bir TV'ye bağlayarak da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... frederik dedi: Sorun ya kabloda ya da dönüştürücü kullanıyorsanız onda. Genişletmek için tıkla... Klzz dedi: Bana kalırsa sorun ekran kartınızda chipset arızası gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... TV ile ve Hdmı denedim sonuç aynı?
Klzz Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 939 Makaleler 1 Çözümler 3 13 Eylül 2020 #8 Kalenderadam dedi: TV ile ve HDMI denedim sonuç aynı? TV ile ve HDMI denedim sonuç aynı? Genişletmek için tıkla... HDMI ile hiçbir alakası yok ekran kartı tamir eden bir yere götürmeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
Kalenderadam dedi: TV ile ve HDMI denedim sonuç aynı? TV ile ve HDMI denedim sonuç aynı? Genişletmek için tıkla... HDMI ile hiçbir alakası yok ekran kartı tamir eden bir yere götürmeniz gerekiyor.
frederik Hectopat Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 146 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2020 #9 Kalenderadam dedi: TV ile ve HDMI denedim sonuç aynı? TV ile ve HDMI denedim sonuç aynı? Genişletmek için tıkla... O zaman sorun ekran kartı girişinizde gibi gözüküyor. Bir tamirciye götürmekte fayda var. Ha bu arada driverı da kontrol edin. Artı 0 Eksi
Kalenderadam dedi: TV ile ve HDMI denedim sonuç aynı? TV ile ve HDMI denedim sonuç aynı? Genişletmek için tıkla... O zaman sorun ekran kartı girişinizde gibi gözüküyor. Bir tamirciye götürmekte fayda var. Ha bu arada driverı da kontrol edin.
KS KS Kalenderadam Kilopat Katılım 16 Nisan 2017 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2020 #10 frederik dedi: O zaman sorun ekran kartı girişinizde gibi gözüküyor. Bir tamirciye götürmekte fayda var. Ha bu arada driverı da kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar hiç açılmıyor ve görüntüde gördüğünüz ekranda kalıyor. Artı 0 Eksi
frederik dedi: O zaman sorun ekran kartı girişinizde gibi gözüküyor. Bir tamirciye götürmekte fayda var. Ha bu arada driverı da kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar hiç açılmıyor ve görüntüde gördüğünüz ekranda kalıyor.