BIOS'a gırıp klavyenızı etkınleştırebılır mısınız ilk defa boyle bir şeyle karsılastım bende sıstem bataryası olmus dıyor fakat sanırsa sız masaustu kullanıyorsunuz BIOS'tan devam edebılır mısınız klavyeyı etkınlestırıp.
F1 bastım şu an Windows'a girdi, o hata bir şeye sebep olur mu?
TAm yazarken çalıştı, çok mutlu oldum bi anlığına. AMA bu sorun var napıcamAnakarttan goruntu almayı denedınızmı.
Tam yazarken çalıştı, çok mutlu oldum bir anlığına. Ama bu sorun var ne yapacağım.
Bu sorun var fotoğraf atıyorum.Hangı sorun var tam olarak acaba anlamadım? Şu an geri mi gitti ekran.
Bu sorun var fotoğraf atıyorum.
BIOS'a gırıp klavyenızı etkınleştırebılır mısınız ilk defa boyle bir şeyle karsılastım bende sıstem bataryası olmus dıyor fakat sanırsa sız masaustu kullanıyorsunuz BIOS'tan devam edebılır mısınız klavyeyı etkınlestırıp.
Yaptığım çözümler şu arkadaşlar: RAM'leri çıkarıp taktım, ekran kartını iyice sabitledim, BIOS pilini çıkardım ve fişi söküp kapatma tuşuna bayağı bastım 10 20 saniye.
Yok çıkmadı, yardımınız için teşekkürler.Tekrar başlattıgında cıkmaz ıse olmaz muhtemelen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.