RX560 sistemde görüntü yok

tolga1991

Hectopat
Daha fazla  
Herkese Merhabalar benim de ekran kartı değişikliğinden sonra şöyle bir problemim oluştu;
RX560 taktığım ecsh61H2-M6 V2 anakarta sahip bilgisayarım ekran kartı driverini güncelledikten sonra görüntü gitti ardından BIOS güncellemek geldi aklıma ve araştırdım BIOS güncellemeyi yaparken bir şeyleri yanlış yapmış olmalıyım ki görüntü tamamen gitti. Hem anakarttan hem de ekran kartlarından görüntü alamıyorum ve bilgisayarım görüntü vermeden sürekli reset atıyor. Daha açıklayıcı olmam gerekirse son durum hiç görüntü yok. Power'e bastığımda fanlar dönüyor görüntü gelmiyor. 2 dakika da bir fanlar duruyor tekrar dönmeye başlıyor. Bu anakartı kurtarma şansımız var mı? Şimdiden çok teşekkürler.

Not RAM'ler ve powersuply test edildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet konu başında da bahsetmiştim bios update etmeye çalışırken geldi başıma
O zaman ilk etapta BIOS'u halletmelisin. Ekran kartına sonra bakarız artık. Dikkatli ol en ufak hatan anakartı kullanılamaz hale getirebilir. Öyle bir durumda da BIOS çipi değişiyor donanıma müdahale edilerek. DUAL-BIOS özelliği yoksa eğer.

O zaman ilk etapta BIOS'u halletmelisin. Ekran kartına sonra bakarız artık. Dikkatli ol en ufak hatan anakartı kullanılamaz hale getirebilir. Öyle bir durumda da BIOS çipi değişiyor donanıma müdahale edilerek. DUAL-BIOS özelliği yoksa eğer.
Evet ben de bundan korkmuştum ve sual bios sanırım yok genelde anakartlarda varsa yazar diye biliyorum bunda hem 1 tek chip görebiliyorum hem de sual bios ibaresi yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı