Zarifsiz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 844 Çözümler 4 9 Aralık 2022 #1 Ekran kartını çıkarıp takmıştım sonra açmayı denediğimde monitöre ekran gelmedi no Signal falan yazmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2022
Ekran kartını çıkarıp takmıştım sonra açmayı denediğimde monitöre ekran gelmedi no Signal falan yazmiyor.
Çözüm Zarifsiz 9 Aralık 2022 N0rvecli dedi: BIOS'a gırıp klavyenızı etkınleştırebılır mısınız ilk defa boyle bir şeyle karsılastım bende sıstem bataryası olmus dıyor fakat sanırsa sız masaustu kullanıyorsunuz BIOS'tan devam edebılır mısınız klavyeyı etkınlestırıp. Genişletmek için tıkla... F1 bastım şu an Windows'a girdi, o hata bir şeye sebep olur mu? Zarifsiz dedi: F1 bastım şu an Windows'a girdi, o hata bir şeye sebep olur mu? Genişletmek için tıkla... Yaptığım çözümler şu arkadaşlar: RAM'leri çıkarıp taktım, ekran kartını iyice sabitledim, BIOS pilini çıkardım ve fişi söküp kapatma tuşuna bayağı bastım 10 20 saniye.
N0rvecli dedi: BIOS'a gırıp klavyenızı etkınleştırebılır mısınız ilk defa boyle bir şeyle karsılastım bende sıstem bataryası olmus dıyor fakat sanırsa sız masaustu kullanıyorsunuz BIOS'tan devam edebılır mısınız klavyeyı etkınlestırıp. Genişletmek için tıkla... F1 bastım şu an Windows'a girdi, o hata bir şeye sebep olur mu? Zarifsiz dedi: F1 bastım şu an Windows'a girdi, o hata bir şeye sebep olur mu? Genişletmek için tıkla... Yaptığım çözümler şu arkadaşlar: RAM'leri çıkarıp taktım, ekran kartını iyice sabitledim, BIOS pilini çıkardım ve fişi söküp kapatma tuşuna bayağı bastım 10 20 saniye.
KS KS Zarifsiz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 844 Çözümler 4 9 Aralık 2022 #11 N0rvecli dedi: Anakarttan goruntu almayı denedınızmı. Genişletmek için tıkla... TAm yazarken çalıştı, çok mutlu oldum bi anlığına. AMA bu sorun var napıcam Artı 0 Eksi
N0rvecli dedi: Anakarttan goruntu almayı denedınızmı. Genişletmek için tıkla... TAm yazarken çalıştı, çok mutlu oldum bi anlığına. AMA bu sorun var napıcam
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.256 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 9 Aralık 2022 #12 Zarifsiz dedi: Tam yazarken çalıştı, çok mutlu oldum bir anlığına. Ama bu sorun var ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hangı sorun var tam olarak acaba anlamadım? Şu an geri mi gitti ekran. Artı 0 Eksi
Zarifsiz dedi: Tam yazarken çalıştı, çok mutlu oldum bir anlığına. Ama bu sorun var ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hangı sorun var tam olarak acaba anlamadım? Şu an geri mi gitti ekran.
KS KS Zarifsiz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 844 Çözümler 4 9 Aralık 2022 #13 N0rvecli dedi: Hangı sorun var tam olarak acaba anlamadım? Şu an geri mi gitti ekran. Genişletmek için tıkla... Bu sorun var fotoğraf atıyorum. Dosya Ekleri 16706068489533398777872520643356.jpg 114,2 KB · Görüntüleme: 17 Artı 0 Eksi
N0rvecli dedi: Hangı sorun var tam olarak acaba anlamadım? Şu an geri mi gitti ekran. Genişletmek için tıkla... Bu sorun var fotoğraf atıyorum.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.256 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 9 Aralık 2022 #14 Zarifsiz dedi: Bu sorun var fotoğraf atıyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS'a gırıp klavyenızı etkınleştırebılır mısınız ilk defa boyle bir şeyle karsılastım bende sıstem bataryası olmus dıyor fakat sanırsa sız masaustu kullanıyorsunuz BIOS'tan devam edebılır mısınız klavyeyı etkınlestırıp. Artı 0 Eksi
Zarifsiz dedi: Bu sorun var fotoğraf atıyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS'a gırıp klavyenızı etkınleştırebılır mısınız ilk defa boyle bir şeyle karsılastım bende sıstem bataryası olmus dıyor fakat sanırsa sız masaustu kullanıyorsunuz BIOS'tan devam edebılır mısınız klavyeyı etkınlestırıp.
KS KS Zarifsiz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 844 Çözümler 4 9 Aralık 2022 #15 N0rvecli dedi: BIOS'a gırıp klavyenızı etkınleştırebılır mısınız ilk defa boyle bir şeyle karsılastım bende sıstem bataryası olmus dıyor fakat sanırsa sız masaustu kullanıyorsunuz BIOS'tan devam edebılır mısınız klavyeyı etkınlestırıp. Genişletmek için tıkla... F1 bastım şu an Windows'a girdi, o hata bir şeye sebep olur mu? Zarifsiz dedi: F1 bastım şu an Windows'a girdi, o hata bir şeye sebep olur mu? Genişletmek için tıkla... Yaptığım çözümler şu arkadaşlar: RAM'leri çıkarıp taktım, ekran kartını iyice sabitledim, BIOS pilini çıkardım ve fişi söküp kapatma tuşuna bayağı bastım 10 20 saniye. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
N0rvecli dedi: BIOS'a gırıp klavyenızı etkınleştırebılır mısınız ilk defa boyle bir şeyle karsılastım bende sıstem bataryası olmus dıyor fakat sanırsa sız masaustu kullanıyorsunuz BIOS'tan devam edebılır mısınız klavyeyı etkınlestırıp. Genişletmek için tıkla... F1 bastım şu an Windows'a girdi, o hata bir şeye sebep olur mu? Zarifsiz dedi: F1 bastım şu an Windows'a girdi, o hata bir şeye sebep olur mu? Genişletmek için tıkla... Yaptığım çözümler şu arkadaşlar: RAM'leri çıkarıp taktım, ekran kartını iyice sabitledim, BIOS pilini çıkardım ve fişi söküp kapatma tuşuna bayağı bastım 10 20 saniye.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.256 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 9 Aralık 2022 #16 Zarifsiz dedi: F1 bastım şu an Windows'a girdi, o hata bir şeye sebep olur mu? Yaptığım çözümler şu arkadaşlar: RAM'leri çıkarıp taktım, ekran kartını iyice sabitledim, BIOS pilini çıkardım ve fişi söküp kapatma tuşuna bayağı bastım 10 20 saniye. Genişletmek için tıkla... Tekrar başlattıgında cıkmaz ıse olmaz muhtemelen. Artı 0 Eksi
Zarifsiz dedi: F1 bastım şu an Windows'a girdi, o hata bir şeye sebep olur mu? Yaptığım çözümler şu arkadaşlar: RAM'leri çıkarıp taktım, ekran kartını iyice sabitledim, BIOS pilini çıkardım ve fişi söküp kapatma tuşuna bayağı bastım 10 20 saniye. Genişletmek için tıkla... Tekrar başlattıgında cıkmaz ıse olmaz muhtemelen.
KS KS Zarifsiz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 844 Çözümler 4 9 Aralık 2022 #17 N0rvecli dedi: Tekrar başlattıgında cıkmaz ıse olmaz muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Yok çıkmadı, yardımınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi
N0rvecli dedi: Tekrar başlattıgında cıkmaz ıse olmaz muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Yok çıkmadı, yardımınız için teşekkürler.