Sistemde Güç Düğmesi 3 kere Yanıp Sönüyor ve Açılmıyor

Bilgisayarımı açmaya çalıştığımda 3 defa güç düğmesi ışığı yanıp sönüyor, sonra biraz uzun yanıyor tekrar aynısı. Bir forumda 1 defa 2 defa yanıp sönmesinin nerede hata olduğunu yazmışlar ama 3 defayı bulamadım. Bilgisi olan lütfen yardım edebilir mi?

Eski toplama Anakart;Foxcon G31MXP İşlemci;İntel E6500 Ekran Kartı;Amd HD 3600 Series
Büyük ihtimal ekran kartı. Ekran kartını çıkartıp onboard üzerinden açmayı dene. Çalişmazsa RAM'leri çıkartıp teker teker hangisinin bozuk olduğunu tespit et (Belkide 2 RAM birden bozuktur başka bir RAM bulup denemeni öneririm.)

Büyük ihtimal ekran kartı. Ekran kartını çıkartıp onboard üzerinden açmayı dene. Çalişmazsa RAM'leri çıkartıp teker teker hangisinin bozuk olduğunu tespit et (Belkide 2 RAM birden bozuktur başka bir RAM bulup denemeni öneririm.)
Ekran kartım bozulduktan sonra böyle yapıyo 1 kere açıldı başka açılmadı.
Yaptıklarım
1- Ramleri söktüm tek tek slot değiştirip denedim gene aynısı oldu.
2- Başka bilgisayardan RAM aldım ışık yanıp sönmeyi bıraktı ama monitörde hiç tepki olmadı.
5 dakika sonra bilgisayar kendiliğinden kapandı.

Son düzenleme:
Ekran kartım bozulduktan sonra böyle yapıyo 1 kere açıldı başka açılmadı.
Yaptıklarım
1- Ramleri söktüm tek tek slot değiştirip denedim gene aynısı oldu.
2- Başka bilgisayardan RAM aldım ışık yanıp sönmeyi bıraktı ama monitörde hiç tepki olmadı.
5 dakika sonra bilgisayar kendiliğinden kapandı.
Onboard GPU'dan açmayı denedin mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı