Ahmet efe K Hectopat Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 35 12 Aralık 2018 #1 Benim sistemde işlemci olarak AMD A8 9600 var APU işlemci, ekran kartı olarak ise GT1030 var. Ben hangisi çalışıyor nasıl öğrenebilirim? Bir de 8GB RAM var ama 6GB diye gözüküyor. Sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2018
Benim sistemde işlemci olarak AMD A8 9600 var APU işlemci, ekran kartı olarak ise GT1030 var. Ben hangisi çalışıyor nasıl öğrenebilirim? Bir de 8GB RAM var ama 6GB diye gözüküyor. Sebebi nedir?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 12 Aralık 2018 #2 Monitör ekran kartına bağlı ise ekran kartı çalışıyordur. Anakarta bağlı ise işlemcinin içindeki GPU. Ahmet efe K dedi: Bir de 8GB RAM var ama 6GB diye gözüküyor. Genişletmek için tıkla... 2GB APU'ya ayrılmış olabilir. Artı 0 Eksi
Monitör ekran kartına bağlı ise ekran kartı çalışıyordur. Anakarta bağlı ise işlemcinin içindeki GPU. Ahmet efe K dedi: Bir de 8GB RAM var ama 6GB diye gözüküyor. Genişletmek için tıkla... 2GB APU'ya ayrılmış olabilir.
KS KS Ahmet efe K Hectopat Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 35 13 Aralık 2018 #3 MF dedi: Monitör ekran kartına bağlı ise ekran kartı çalışıyordur. Anakarta bağlı ise işlemcinin içindeki GPU. 2GB APU'ya ayrılmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Monitör evet ekran kartına bağlı o. 2 GB işlemciye mi ayrılmış yani? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2018 Artı 0 Eksi
MF dedi: Monitör ekran kartına bağlı ise ekran kartı çalışıyordur. Anakarta bağlı ise işlemcinin içindeki GPU. 2GB APU'ya ayrılmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Monitör evet ekran kartına bağlı o. 2 GB işlemciye mi ayrılmış yani?