Sistemde HDD olmamasına rağmen HDD hatası neden olur?

Cenker1

Hectopat
Daha fazla  
Hocalarım bilgisayarımda HDD yerine SSD bulunuyor fakat bilgisayar görseldeki hatayı veriyor. Bunun sebebi nedir ve nasıl çözebilirim acaba? Markası HP modelide pek emin olmasamda 3168NGW diye biliyorum.

Dosya Ekleri

• IMG-20241225-WA0000.jpeg
    969,8 KB · Görüntüleme: 241
Hocalarım bilgisayarımda HDD yerine SSD bulunuyor fakat bilgisayar görseldeki hatayı veriyor. Bunun sebebi nedir ve nasıl çözebilirim acaba? Markası HP modelide pek emin olmasamda 3168NGW diye biliyorum.

SSD BIOS'ta gözüküyor mu kontrol edin.

Son düzenleme:
Tamamdır hocam hastanedeyim şu an eve gidince bakarım.

Hocam eve geldiğimde yazmadım çünkü güç tuşu bozulmuştu anca düzeltebildim ne yapmam gerekiyor şimdi?

Yukarıda yazdığım gibi.

Son düzenleme:

Kısa bilgi, BIOS için SSD ya da mekanik fark etmez, her ikisi de "hard disk"tir.

Hack ile ilgili yok. Diskte sorun olabilir, BIOS'ta disk görünüyor mu ? BIOS'ta boot kısmına gelip ilk sıraya varsa Windows boot manager alın ve save edin.
Hocam ben baya uğraştım sonra yanlış bir şey yaparım elimde kalır diye bir tamirciye verdim. Genede hepinize zaman ayırdığınız için teşekkürler.

Güncelleme: Bilgisayar elime geçtiğinde hala bozuktu ve SSD yerine HDD takmama rağmen aynı hatayı almaya devam ettim.

Hack ile ilgili yok. Diskte sorun olabilir, BIOS'ta disk görünüyor mu ? BIOS'ta boot kısmına gelip ilk sıraya varsa Windows boot manager alın ve save edin.
Hocam diski değiştirmeme rağmen aynı sonucu aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…