Cenker1
Hectopat
Daha fazla
Hocalarım bilgisayarımda HDD yerine SSD bulunuyor fakat bilgisayar görseldeki hatayı veriyor. Bunun sebebi nedir ve nasıl çözebilirim acaba? Markası HP modelide pek emin olmasamda 3168NGW diye biliyorum.
Tamamdır hocam hastanedeyim şu an eve gidince bakarım.SSD BIOS'ta gözüküyor mu kontrol edin.
Hocam eve geldiğimde yazmadım çünkü güç tuşu bozulmuştu anca düzeltebildim ne yapmam gerekiyor şimdi?SSD BIOS'ta gözüküyor mu kontrol edin.
Tamamdır hocam hastanedeyim şu an eve gidince bakarım.
Hocam eve geldiğimde yazmadım çünkü güç tuşu bozulmuştu anca düzeltebildim ne yapmam gerekiyor şimdi?
Hocam BIOS'ta tam olarak nerde gözükmesi lazım acaba?Yukarıda yazdığım gibi.
Hocam BIOS'ta tam olarak nerede gözükmesi lazım acaba?
Tamamdır hocam atıyorum bir 10 dakikaya filan.BIOS'a girip ekran görüntüsü atın bakalım.
Hocam atacağımda burada yazan hiç bir şeyden dolayı hacklenme durumu filan olmaz değil mi? Çok bilmiyorumda ondan soruyorum.BIOS'a girip ekran görüntüsü atın bakalım.
Hocalarım bilgisayarımda HDD yerine SSD bulunuyor fakat bilgisayar görseldeki hatayı veriyor. Bunun sebebi nedir ve nasıl çözebilirim acaba? Markası HP modelide pek emin olmasamda 3168NGW diye biliyorum.
Hocam ben baya uğraştım sonra yanlış bir şey yaparım elimde kalır diye bir tamirciye verdim. Genede hepinize zaman ayırdığınız için teşekkürler.Hack ile ilgili yok. Diskte sorun olabilir, BIOS'ta disk görünüyor mu ? BIOS'ta boot kısmına gelip ilk sıraya varsa Windows boot manager alın ve save edin.
Hocam diski değiştirmeme rağmen aynı sonucu aldım.Hack ile ilgili yok. Diskte sorun olabilir, BIOS'ta disk görünüyor mu ? BIOS'ta boot kısmına gelip ilk sıraya varsa Windows boot manager alın ve save edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.