Yonerax
Femtopat
Daha fazla
Yardım edin artık delirme noktasına geldim. Normalde böyle bloglara bir şey yazmam, artık bu ilk o derece delirdim. Sorunum diğer arkadaşların yaşadığı gibi bir şey, ağ bağdaştırıcım (Qualcomm atheros QCA9377 Wireless network adapter) özellikle oyun oynarken sürekli fakat sadece benim Wi-Fi'm gidiyor, bazen diğerleri kalıyor, bazen onlar da gidiyor ama sorun gidericiyi açtığım zaman geliyor. Bazen gelip hemen gidiyor. Anlayamıyorum. Her yeri araştırdım, her siteye baktım, bütün çözümleri denedim ama hiçbir şey değişmedi. Hala internetim gitmeye devam ediyor, PC'yi sıfırladım, sürücü güncelledim hatta silip tekrar da yükledim, BIOS'a girip ayarları default yaptım ama nafile. Değişen hiçbir şey yok. Acaba donanımsal bir sorun mu diye düşünmeye başladım. Farklı çözüm önerisi sunabilecek biri varsa sunsun yoksa gerçekten PC'ye yumruk atacağım. Elo düşmediğim oyun kalmadı, her oyunda elo düşüp duruyorum, ban yiyorum. Artık yeter, gerçekten sinirden saçlarım dökülecek.
Bu arada Aygıt Yöneticisi'nden bağdaştırıcıya baktığımda sarı ünlem gözükmüyor, diğer arkadaşlarda gözüküyordu bende yok. Yine de belki olur diye bütün çözümleri denedim. CMD de kullandım. Donanımsal mı yoksa ben mi bir şey kaçırıyorum anlamadım.
(Ethernet kullanamam)
(Sürücü 2020 version fakat fark etmiyor en güncelini kullansam bile hala aynı)
Bu arada Aygıt Yöneticisi'nden bağdaştırıcıya baktığımda sarı ünlem gözükmüyor, diğer arkadaşlarda gözüküyordu bende yok. Yine de belki olur diye bütün çözümleri denedim. CMD de kullandım. Donanımsal mı yoksa ben mi bir şey kaçırıyorum anlamadım.
(Ethernet kullanamam)
(Sürücü 2020 version fakat fark etmiyor en güncelini kullansam bile hala aynı)