H81M-PLUS internet bağlantısı sorunu

furkancetinkol

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar H81-PLUS anakartım var, yeni 2.el aldım, format attım bilgisayarıma Windows 10 64 Bit, fakat hiçbir türlü internete bağlayamadım. Bilgisayarı fotoğraflarını ekledim, bakabilirsiniz. Driver yüklememe rağmen kablo takılı değil diyor, yardım bekliyorum. Bu arada ethernet kablosunu anakarta soktuğum yerde ışık yanıp sönüyor. Ayrıca şu an BIOS pilim yok, ondan internet sıkıntı yapıyor olabilir mi? (En kısa zamanda alacağım) Ayrıca yukardaki anakartı daha satın almadım, deniyorum. Bizim bir tanıdık abiden 6 USB portunda 4 tanesi çalışmıyor 2'si çalışıyor, internet kartı da bozuk olabilir. Sizce bu anakart alınır mı? Ne kadar para vermeliyim? Anakartı Wi-Fi adaptörü ile kullanmak bana bir sıkıntı yaratır mı?

15FEBEE7-A6F6-429A-9D32-9295402A9FBA.jpeg

F5FBE813-653B-4C4E-B1BC-B38306EF8F5E.jpeg

Ee çözüm olarak ne yaptın ?
Ben USB boyutunda Wi-Fi alıcı almıştım ve daha sonra sistemi satmıştım. Satarken de ethernet portunun bozuk olduğunu söylemiştim.
Siz benzer yola başvurmak istemiyorsanız USB ethernet alabilirsiniz. Wi-Fi çok performanslı olmuyor. En azından kablolu olmuş olur.
Garanti süresi geçmiştir. Servise gönderip tamir için fiyat isteyebilirsiniz. Çok pahalı olacağını sanmıyorum. Alacağınız donanımla aynı fiyata bile gelebilir.
Tabi bunları sorunun donanımsal olduğunu düşünerek söylüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı