Sistemde kamera izni açılması

Sıfırlama antivirüs değildir.
Sistem tarama raporu paylaşın.

Edge'de ne yaptığım belli olmuyor Explorer'in Remastered sürüm gibi geldi bana. Opera hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşım memnun o yüzden önerdim. Firefox'u ise tamamen unutmuşum. Vivaldi'yi bilmiyorum. En iyisi Chrome der geçerim.

Bilgilerinizi çalıyor, ayrıca hiçbir şeyi doğru düzgün çalışmıyor.

Vallahi ilk defa duyuyorum öyle bir şey. Zaten normal kullanımlar için Firefox veya Chrome, ücretsiz VPN özelliği olduğu için Opera kullanıyorum

Teşekkürler bilgisayarı sıfırladığımdan microsoft edge'de sıfırlandı galiba ayrıca birazdan taramaları yapıp virüs varsa temizlerim. İzin ver deyince normal gelişi güzel siteden bildirim gelse tamam da notebookum kamera kullanılcağında mı ne bildirim gönderiyor bu zoom için falan da oluyor bir siteye izin verince kamera kullanması falan ne bileyim güvenliğimden endişe ettim akşam akşam kusura bakmayın sizi de meşgul ettim teşekkürler ilgilenen herkese.

Bir sorum daha olacak ben bir şey farkettim web kamerasını kullanılma bildirimi microsoft edge'den ayarlara girdiğimde geliyor. Sadece benim bilgisayarımda mı bu durum geçerli? Virüs yok gibi çünkü malwarebytes ve kasperskydan taradım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…