Çözüldü Sistemde klavyeden basılan tuşlar geç algılanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

flow10

Centipat
Daha fazla  
Ek: Virüs yok, klavye değiştirmek işe yaramıyor, laptopımı yeni değiştirdim ve iki laptopta da aynı şeyleri yaşadım, her zaman olmuyor ancak çok sık oluyor.

Son birkaç aydır şunları yaşıyorum:
- Oyunlarda geç algılama ( misal LoL oynuyorum bastığım yeteneklerin hepsini algılıyor ama bunu birkaç saniye sonra yapıyor ve o süreçte başka bir yetenek kullanamıyorum vs.)

-Chrome'a ve Windows arama çubuğuna yazı yazarken kelimeleri tek tek yavaş yavaş yazıyor.

Sorunun ne olduğu hakkında pek fikrim yok oyunlarda ping değerlerim normal gözüküyor FPS konusunda da sıkıntım yok. Ne yapabilirim?

Çözüm
Sorun olduğu an çekemezsem diye kullanımı sürekli kontrol ediyordum yüksek olduğunda da ne olur ne olmaz diye görüntü alıyordum. Sonra problem yaşandı tam o anki Görev Yöneticisi böyle. Dsa service bir anda patladı Valorant'ın kullanımı ise düştü

DSA Service Intel Driver Support yazılımına ait. Uygulamayı sil veya başlangıçta açılmasını kapat. Bakalım sonuç ne çıkacak.
Ek: Virüs yok, klavye değiştirmek işe yaramıyor, laptopımı yeni değiştirdim ve iki laptopta da aynı şeyleri yaşadım, her zaman olmuyor ancak çok sık oluyor.

Son birkaç aydır şunları yaşıyorum:
- Oyunlarda geç algılama ( misal LoL oynuyorum bastığım yeteneklerin hepsini algılıyor ama bunu birkaç saniye sonra yapıyor ve o süreçte başka bir yetenek kullanamıyorum vs.)

-Chrome'a ve Windows arama çubuğuna yazı yazarken kelimeleri tek tek yavaş yavaş yazıyor.

Sorunun ne olduğu hakkında pek fikrim yok oyunlarda ping değerlerim normal gözüküyor FPS konusunda da sıkıntım yok. Ne yapabilirim?

HDD/SSD tam yükte olabilir. Veya İşlemcin tam yükte kaldığından oluyordur bir kontrol et

MSI Afterburner ile mi kontrol edeyim ne yapayım?

HDD/SSD tam yükte olabilir. Veya işlemcin tam yükte kaldığından oluyordur bir kontrol et.

HDD/SSD tam yükte olabilir. Veya İşlemcin tam yükte kaldığından oluyordur bir kontrol et
Şimdi test ediyordum aynı şey tekrar başladı alt tab atıp görev yöneticisine baktım CPU %100 kullanımdaydı. Sorun bundan kaynaklanıyor olabilir nasıl çözerim

Son düzenleme:
MSI Afterburner ile mi kontrol edeyim ne yapayım?

Şimdi test ediyordum aynı şey tekrar başladı alt tab atıp görev yöneticisine baktım CPU %100 kullanımdaydı. Sorun bundan kaynaklanıyor olabilir nasıl çözerim
Cpu tuşuna tıkla ve nelerin kullandığına bir göz gezdir. İşlemci modelin ne ve kaç çekirdek?

Görev yöneticini aç, cpuya tıkla ve bana fotoğraf gönder bakalım
Sorun olduğu an çekemezsem diye kullanımı sürekli kontrol ediyordum yüksek olduğunda da ne olur ne olmaz diye görüntü alıyordum. Sonra problem yaşandı tam o anki görev yöneticisi böyle. Dsa service bir anda patladı valorantın kullanımı ise düştü

Dosya Ekleri

• cpugoruntu.png
    cpugoruntu.png
    235,3 KB · Görüntüleme: 32
Sorun olduğu an çekemezsem diye kullanımı sürekli kontrol ediyordum yüksek olduğunda da ne olur ne olmaz diye görüntü alıyordum. Sonra problem yaşandı tam o anki Görev Yöneticisi böyle. Dsa service bir anda patladı Valorant'ın kullanımı ise düştü

DSA Service Intel Driver Support yazılımına ait. Uygulamayı sil veya başlangıçta açılmasını kapat. Bakalım sonuç ne çıkacak.

Çözüm
Dsa service Intel driver Support yazılımına ait. Uygulamayı sil veya başlangıçta açılmasını kapat. Bakalım sonuç ne çıkacak.

Sildikten sonra 2 el daha girdim problem çıkmadı ancak dediğim gibi her zaman olmadığı için emin olamıyorum. Eğer ki aynı şey olursa tekrar görüntü almaya çalışırım. Bunun dışında sildikten sonra kullanımın hiç 100e kadar çıktığını görmedim genel olarak 70-80lerdeydi

Son düzenleyen: Moderatör:
Sildikten sonra 2 el daha girdim problem çıkmadı ancak dediğim gibi her zaman olmadığı için emin olamıyorum. Eğer ki aynı şey olursa tekrar görüntü almaya çalışırım. Bunun dışında sildikten sonra kullanımın hiç 100e kadar çıktığını görmedim genel olarak 70-80lerdeydi

MSI Afterburner'den izle kullanımlarını.
1-Görev Yöneticisi'nden tekrar CPU seçip fotoğrafını gönder.
2-Başlangıç ekranında etkin olanları çekip gönder.

Eğer sorun çözüldüyse çözüldü olarak cevabımı işaretlersen sevinirim. Sorunun çözümüne sorunu yaşayanlar da ulaşır böylelikle.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı