Çözüldü Sistemde klavyeden basılan tuşlar geç algılanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

flow10

Centipat
Daha fazla  
Ek: Virüs yok, klavye değiştirmek işe yaramıyor, laptopımı yeni değiştirdim ve iki laptopta da aynı şeyleri yaşadım, her zaman olmuyor ancak çok sık oluyor.

Son birkaç aydır şunları yaşıyorum:
- Oyunlarda geç algılama ( misal LoL oynuyorum bastığım yeteneklerin hepsini algılıyor ama bunu birkaç saniye sonra yapıyor ve o süreçte başka bir yetenek kullanamıyorum vs.)

-Chrome'a ve Windows arama çubuğuna yazı yazarken kelimeleri tek tek yavaş yavaş yazıyor.

Sorunun ne olduğu hakkında pek fikrim yok oyunlarda ping değerlerim normal gözüküyor FPS konusunda da sıkıntım yok. Ne yapabilirim?

Çözüm
Sorun olduğu an çekemezsem diye kullanımı sürekli kontrol ediyordum yüksek olduğunda da ne olur ne olmaz diye görüntü alıyordum. Sonra problem yaşandı tam o anki Görev Yöneticisi böyle. Dsa service bir anda patladı Valorant'ın kullanımı ise düştü

DSA Service Intel Driver Support yazılımına ait. Uygulamayı sil veya başlangıçta açılmasını kapat. Bakalım sonuç ne çıkacak.
MSI Afterburner'den izle kullanımlarını.
1-Görev Yöneticisi'nden tekrar CPU seçip fotoğrafını gönder.
2-Başlangıç ekranında etkin olanları çekip gönder.

Eğer sorun çözüldüyse çözüldü olarak cevabımı işaretlersen sevinirim. Sorunun çözümüne sorunu yaşayanlar da ulaşır böylelikle.
Başlangıç ve oyunun ortasında aldığım cpu ekranları bunlar

Şuan için problem çözülmüş gibi görünüyor ancak lolde de çok sık karşılaştığım için orda da deneyeceğim eğer ki tekrar etmezse çözüm olarak işaretleyeceğim.

Dosya Ekleri

• baslangc.png
    baslangc.png
    203 KB · Görüntüleme: 25
  • cpukullanimi.png
    cpukullanimi.png
    230,3 KB · Görüntüleme: 21
Başlangıç ve oyunun ortasında aldığım CPU ekranları bunlar.

Şu an için problem çözülmüş gibi görünüyor ancak LoL'de de çok sık karşılaştığım için orada da deneyeceğim eğer ki tekrar etmezse çözüm olarak işaretleyeceğim.

Kaspersky abimiz de ekmeğe ortak çıkmış anlaşılan. 😁

Başlangıç öğelerini sadece ama sadece bilgisayar açılır açılmaz kullandıklarını ve sistem için gerekli olanları (Ethernet, ses uygulamaları) aç. %90 çözülür sorun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı