Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 12 Ağustos 2020 #51 ARGB ışıklar gözüksün istiyorsanız fanları ters monte edin fanlar aşağı doğru üfleyip havayı radyatöre üflesin.
ARGB ışıklar gözüksün istiyorsanız fanları ters monte edin fanlar aşağı doğru üfleyip havayı radyatöre üflesin.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #52 Sylveon dedi: ARGB ışıklar gözüksün istiyorsanız fanları ters monte edin fanlar aşağı doğru üfleyip havayı radyatöre üflesin. Genişletmek için tıkla... CPB kapatıp deneme yapacağım düzelmezse o şekilde denerim. Yük altında 75 78 derece normal bence.
Sylveon dedi: ARGB ışıklar gözüksün istiyorsanız fanları ters monte edin fanlar aşağı doğru üfleyip havayı radyatöre üflesin. Genişletmek için tıkla... CPB kapatıp deneme yapacağım düzelmezse o şekilde denerim. Yük altında 75 78 derece normal bence.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 12 Ağustos 2020 #53 75-78 voltaja bağlı fena değil ama @Mithat Berhan söylediği CPB ve PBO kapama ve dediğim fan işlemini yaparsanız sıcaklık bir tık daha düşecektir. Oyun içi zaten işlemci sıcaklıkları zaten çok düşük olacaktır.
75-78 voltaja bağlı fena değil ama @Mithat Berhan söylediği CPB ve PBO kapama ve dediğim fan işlemini yaparsanız sıcaklık bir tık daha düşecektir. Oyun içi zaten işlemci sıcaklıkları zaten çok düşük olacaktır.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #54 CPB yerine tıklanmıyor sebebi nedir?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.345 Makaleler 42 Çözümler 276 12 Ağustos 2020 #55 PBO açık iken oynama yapabiliyor musun?
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #56 Mithat Berhan dedi: PBO açık iken oynama yapabiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Hemen kontrol edeyim dostum. Şu an kapattım CPB'yi voltajı bayağı bir kıstım bakalım nolucak. Eski kartım ASUS ROG RX 570 modeliydi. Kendi yazılımını silmeden yeni kartı taktım sisteme bu şekilde açılıyor bir sıkıntı olur mu? Son düzenleme: 12 Ağustos 2020
Mithat Berhan dedi: PBO açık iken oynama yapabiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Hemen kontrol edeyim dostum. Şu an kapattım CPB'yi voltajı bayağı bir kıstım bakalım nolucak. Eski kartım ASUS ROG RX 570 modeliydi. Kendi yazılımını silmeden yeni kartı taktım sisteme bu şekilde açılıyor bir sıkıntı olur mu?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.345 Makaleler 42 Çözümler 276 12 Ağustos 2020 #57 Silip baştan yüklemek de fayda var. Ayrıca kart Galax gibi duruyor. Kendi programını kurun. Son işlemci durumu nedir?
Silip baştan yüklemek de fayda var. Ayrıca kart Galax gibi duruyor. Kendi programını kurun. Son işlemci durumu nedir?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 12 Ağustos 2020 #58 Önceki sürücüleri DDU ile silip baştan kurdunuz mu? Xtreme Tuner Plus yazılımı var Galax için.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #59 Sylveon dedi: Önceki sürücüleri DDU ile silip baştan kurdunuz mu? Xtreme tuner Plus yazılımı var Galax için. Genişletmek için tıkla... Önceki sürücüleri silmeden direk yeni kartın sürücülerini kurdum. Sisteme UEFI Windows kuracağım için şimdilik önemsemedim sizce kartta bir sorun olabilir mi? Boşta 50 derece çalışıyor?
Sylveon dedi: Önceki sürücüleri DDU ile silip baştan kurdunuz mu? Xtreme tuner Plus yazılımı var Galax için. Genişletmek için tıkla... Önceki sürücüleri silmeden direk yeni kartın sürücülerini kurdum. Sisteme UEFI Windows kuracağım için şimdilik önemsemedim sizce kartta bir sorun olabilir mi? Boşta 50 derece çalışıyor?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.345 Makaleler 42 Çözümler 276 12 Ağustos 2020 #60 Hem işlemci hem de ekran kartı değişikliği olmuşken temiz kurulum önerirdim ben. Boşta fan dönmüyor ise normal sayılabilir.
Hem işlemci hem de ekran kartı değişikliği olmuşken temiz kurulum önerirdim ben. Boşta fan dönmüyor ise normal sayılabilir.