Sistemde mikrofon kullanılmıyor

ksmkaan

Hectopat
Yaklaşık 3 yıldır bilgisayarımda mikrofon kullanamıyorum. Kasamın jak girişleri bozuktur belki diye anakarta da taktım. ASUS Realtek HD Audio'dan da Microsoft ses ayarlarından da her şeyi denedim. Ne yaptıysam yaptım ama hiçbir çözüm bulamadım. Kasam Xigmatek ares 1701 anakartım ASUS H110M K.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 ise Ayarlar>Gizlilik>Mikrofon gir mikrofon erişimini aç öyle dene. Ses driver'ını güncelle ve mikrofon sesini yükselt yada mikrofonu pembe jack girişine takıp realtek uygulamasından mikrofon yazısına tik at.

Sisteminizde voicemod adlı program yüklü mü? Ya da farklı bir ses değiştirme programı?
Eğer Yüklüyse o programı çalıştırıp deneyin bir de.

Ya da opsiyonel olarak, temiz bir format çekip tekrardan deneyebilirsiniz.
Olabilir deneyebilirim ama o kadar şeyi geri yüklemekle uğraşmak ta istemem doğrusu.
Sisteminizde voicemod adlı program yüklü mü? Ya da farklı bir ses değiştirme programı?
Eğer Yüklüyse o programı çalıştırıp deneyin bir de.
Hayır değil.
Mikrafonunuz 2 tırnaklı ise 3 tırnaklı girişlerde çalıştıramazsınız. Arkadaki anakart girişine takmayı deneyin.
Ben 3 tırnaklı samsung telefon kulaklığımın ucuna dönüştürücü takıyorum ikiye ayırıyor o dönüştürücü mikrofon ve kulaklık olarak onu da kasama takıyorum ama işte çalışmıyor anakartım kaç tırnaklı nasıl öğrenirim ki

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı