Sistemde nasıl yer açılabilir?

Emre677676

Decapat
Yer
Zonguldak
SSD veya HDD modeli
Kingston 128 GB
Arkadaşlar selam, oyun indirecektim ama yer yoktu, nasıl yer açabilirim? Bildiğim tüm teknikleri denedim sadece 3 tane oyun var hepsi toplam 15 GB ediyor, acaba nasıl yer açabilirim?

Arkadaşlar selam, oyun indirecektim ama yer yoktu, nasıl yer açabilirim? Bildiğim tüm teknikleri denedim sadece 3 tane oyun var hepsi toplam 15 GB ediyor, acaba nasıl yer açabilirim?

C:\Users\{}\AppData\Local\Temp klasöründeki her şeyi silin. C:\Windows\Prefetch, C:\Windows\Temp bunlarda aynı şekilde ama kesinlikle klasörü silmeyin.

Temp dosyaları silebilirsin.

Çalıştıra prefetch, temp,%temp% yazın ve her şeyi silin.
C diskindeki gereksiz şeyleri silin.
Çöp kutusunu temizleyin.

Kullanmadığınız programları silin, elinizde USB bellek vb. varsa kişisel dosyalarınızı oraya aktarın. Ne kadar fayda eder bilmem ama Windows'a ait olan ve kullanmadığınız servisleri silin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…