Bir hafta önce yeni bir bilgisayar topladım. Windows 11 kullanıyordum ve Steam'deki oyunlarda birkaç dakika geçtikten sonra hata kodu vermeden oyundan atıyor. Epic Games ve EA Games'deki oyunlarda da aynı sorunu yaşıyorum. Yardım edebilirseniz sevinirim. Sistem özellikleri: Anakart: BIOSTAR B650 m Silver CPU: Ryzen 5 7500F GPU: Palit jetstream RTX 4060 Ti.
Net bir bilgim yok lakin Windows 11'in hala Windows 10'dan aşağıda bir işletim sistemi oldugunu biliyorum. Belki ondan kaynaklı olabilir net bir şekilde olmamakla beraber. Sistem yeni diyorsunuz çünkü donanımsal bir problem olması çok zor. Eğer sorunun çözümünü bulamazsanız Windows 10 yükleyip öyle ilerleyin zaten başta Windows 10 yüklemeniz gerekiyor ben W11'i Windows 10'u geçene kadar kullanmayacağım.
Net bir bilgim yok lakin Windows 11'in hala Windows 1sıfırdan aşağıda bir işletim sistemi oldugunu biliyorum. Belki ondan kaynaklı olabilir net bir şekilde olmamakla beraber. Sistem yeni diyorsunuz çünkü donanımsal bir problem olması çok zor. Eğer sorunun çözümünü bulamazsanız Windows 10 yükleyip öyle ilerleyin zaten başta Windows 10 yüklemeniz gerekiyor ben W11'i Windows 10'u geçene kadar kullanmayacağım.
Tam olarak çözemedim ama sıcaklık ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarımla Fortnite oynamaya başladım ondanda art arda atınca sorunun anlık sıcaklık yükselmesiyle alakalı olduğunu anladım. AMD'nin stok soğutucusu soğutamadığı için yeni bir soğutucu sipariş edeceğim mecbur.
Tam olarak çözemedim ama sıcaklık ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarımla Fortnite oynamaya başladım ondanda art arda atınca sorunun anlık sıcaklık yükselmesiyle alakalı olduğunu anladım. AMD'nin stok soğutucusu soğutamadığı için yeni bir soğutucu sipariş edeceğim mecbur.