Antivirüs yazılımları ile tarama yapın.
Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.www.kaspersky.com.tr
Rat virüsü nedir?
Rat virüsü nedir?
Kaspersky ile de tarayın, eğer sıkıntı çıkmaz ise endişelenecek bir durum olduğunu sanmıyorum.
Güvenli modda, ağ bağlantınızı keserek virüs taraması yapın. RAT virüsleri uzaktan erişim sağladıkları için ağ bağlantısını kesmek çok önemli. Telefonunuz veya bir flaş bellek üzerine virüs programını indirin ve oradan bilgisayara atarak kurun. Bitdefender, Kaspersky ve Anti-malware olarak Malwarebytes kullanabilirsiniz.Birkaç gündür RAT virüsüne yakalanmış olabileceğimden şüpheleniyorum. Nasıl anlaşılır?
Sakın ha 360'ı silmeden Kaspersky kurmayın. Eğer silmek istemiyorsanız KVRT indirebilirsiniz.Yaptım 360 Total Security Premium + MBAM ama bir sorun bulmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.