Başka bir cihazdan indirin demiştim en başta. Mesajları okumuyorsunuz sanırım. Rat atan kişi indirme yaptığınızı fark etmiş ki hızı sınırlamış.
Hocam görev yöneticisinde bir aksilik yok.
Başka bir cihazdan indirin demiştim en başta. Mesajları okumuyorsunuz sanırım. Rat atan kişi indirme yaptığınızı fark etmiş ki hızı sınırlamış.
Görev yöneticisi virüs programı değildir. Bazı virüsler barizdir, oradan tespit edilebilir ama görev yöneticisinden dosya gizlemek bu işleri yapanlar için çerezlik iş, o kadar basit.Hocam görev yöneticisinde bir aksilik yok.
Görev yöneticisi virüs programı değildir. Bazı virüsler barizdir, oradan tespit edilebilir ama görev yöneticisinden dosya gizlemek bu işleri yapanlar için çerezlik iş, o kadar basit.
360'ı silin sonra tekrar kurarsanız.Hocam şu an KVRT kuruyorum fakat 360 uygunsuz program diyor.
Hocam şu an KVRT kuruyorum fakat 360 uygunsuz program diyor.
Kaldırma işlemini mutlaka ''ağ bağlantısı olmayan güvenli mod''da yapın. Normal Windows'da yapmayın.360'ı silin sonra tekrar kurarsanız.
Kaldırma işlemini mutlaka "ağ bağlantısı olmayan güvenli mod"da yapın. Normal Windows'da yapmayın.
Kaldırmayı yaptığınız yerde. Aynı yer yani.Kurma işlemini nerede yapayım KVRT'nin.
KVRT kurulumsuzdur. Kendisini çalıştırdığınızda sıkıştırılmış dosyalarını çıkarır.Kurma işlemini nerede yapayım KVRT'nin.
KVRT kurulumsuzdur. Kendisini çalıştırdığınızda sıkıştırılmış dosyalarını çıkarır.
Güvenli modda (ağ olmayan) yaptığınıza emin misiniz? Ayrıca 4 tuşu derken neyi kastettiniz?4 tuşuna basıyorum fakat bilgisayar kapanıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.