Sistemde siyah ekran geliyor ve bilgisayarın fanları çok hızlı dönüyor

Krinnayaa

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GALAX RTX 4060 / RYZEN 5 5600 / LEXAR THOR 16GB RAM / LEXAR NM620 512GB M.2 SSD / MSI G244F E2 MONİTÖR / HAVIT GAMENOTE H2230D KULAKLIK
Meslek
Öğrenci
Sorun başlıktaki gibi. Herhangi rastgele bir anda siyah ekran dönüyor ve kasanın fanları çok hızlı dönmeye başlıyor. Nedenini bilen var mı?

kontrol edin inmemişse tekrar indirin
Tamam hocam kasa biraz arkada, babam telefonla konuşuyor konuşması bitsin hemen yapacağım.

aygıt yöneticisinden kontrol edip eksik driveları yükleyebilirsin
Tamam güzel, yaptım şu anda sorunsuz kullanıyorum, başta 5 saniyede açılması gerekirken 7-8 saniyede açıldı ama sorun olarak görmiyorum, daha yeni başlatıldı. Ama driverdan emin değilim, nereden bakacağım yüklü olup olmadığına? Aygıt yöneticisinden anlayamadım.

Son düzenleme:
Tamam hocam kasa biraz arkada, babam telefonla konuşuyor konuşması bitsin hemen yapacağım.

Tamam güzel, yaptım şu anda sorunsuz kullanıyorum, başta 5 saniyede açılması gerekirken 7-8 saniyede açıldı ama sorun olarak görmiyorum, daha yeni başlatıldı. Ama driverdan emin değilim, nereden bakacağım yüklü olup olmadığına? Aygıt yöneticisinden anlayamadım.
aygıt yöneticisinden drivera sağ tıkla ve güncelle de bilgisayarımdaki sürücülere göz at de en baştakine 2 kere bas olacaktır.

aygıt yöneticisinden drivera sağ tıkla ve güncelle de bilgisayarımdaki sürücülere göz at de en baştakine 2 kere bas olacaktır.
O değilde yardım eden herkesten Allah razı olsun diyorum, bilgisayar gitti diye çok korktum, ama şu an çok mutluyum hepinizden Allah razı olsun, bu arada teşekkürler hocam driver işi için de..

O değil de yardım eden herkesten Allah razı olsun diyorum, bilgisayar gitti diye çok korktum, ama şu an çok mutluyum hepinizden Allah razı olsun, bu arada teşekkürler hocam driver işi için de.

Rica ederim hocam her zaman.

çözümü o siyah ekranda kaldığında CTRL+alt+delete tuşlarına basıp Görev Yöneticisi'nden yeni görev oluşturup explorer.exe yazmak sonrasında bu problem ortadan kalkacaktır
Ekran Komple Gidiyor Yani Hiçbir Görüntü Yok.Siz Yazdıktan Sonrada Hala Tekrar Olmadı Bekliyorum.😕

çözümü o siyah ekranda kaldığında CTRL+alt+delete tuşlarına basıp Görev Yöneticisi'nden yeni görev oluşturup explorer.exe yazmak sonrasında bu problem ortadan kalkacaktır
Siyah Ekranda Kaldığında Hiçbirşey Yapılmıyor.Sorun O Zaten.Ekran Komple Gidiyor

Hiç BIOS ayarları ile oynadınız mı?
Sadece Ramlerin Mhz'lerini 3200 yaptım o kadar.Başka birşey yok

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı