Çözüldü Sistemde SSD Olup Olmadığını Öğrenmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
BIOS'tan Boot bölümüne gelerek Boot Device kısmına bakabilirsiniz. Orda SSD varsa sistemde Primary Boot Device olarak gözükecektir zaten.

Bazen BIOS' da bile gözükmüyor aynısı başıma gelmişti ya AİDA64 ile bakmalısın yada vidayı açıp bir fotoğraf çekmelisin. Bu arada tornavidanın ucuna bir peçete ile çıkar vidayı Dell garanti dışı bırakmıyor cihazı ama ne olur ne olmaz.

Bazen BIOS' da bile gözükmüyor aynısı başıma gelmişti ya AİDA64 ile bakmalısın yada vidayı açıp bir fotoğraf çekmelisin. Bu arada tornavidanın ucuna bir peçete ile çıkar vidayı Dell garanti dışı bırakmıyor cihazı ama ne olur ne olmaz.
AIDA64 ile baktım gözükmüyor. Ebrar Bilgisayar ile konuştum ürünü bize gönderin bakalım dediler. Arkadaşlarımız SSD yoksa yeni ürün gönderelim dediler.

BIOS'tan Boot bölümüne gelerek Boot Device kısmına bakabilirsiniz. Orda SSD varsa sistemde Primary Boot Device olarak gözükecektir zaten.
BIOS'a baktım orada da gözükmüyor.

Baktım ama bende disk yönetiminde sadece 1 disk var o da HDD. Aygıt yöneticisinde de sadece 1 tane gözüküyor.

Hepinize teşekkür ederim. Firma ile iletişime geçtim hata olabileceğini söylediler. Ürünü iade edip paramı geri alacağım. (Firma ürünü geri almak istemiyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepinize teşekkür ederim. Firma ile iletişime geçtim hata olabileceğini söylediler. Ürünü iade edip paramı geri alacağım. (Firma ürünü geri almak istemiyor.)
Ebrar Bilgisayar bu ortamda yasaklandı. Yaşanan iade sorunları hat safhaya ulaşmış. Umarım sizde bir sorun çıkmaz.

Ebrar Bilgisayar bu ortamda yasaklandı. Yaşanan iade sorunları hat safhaya ulaşmış. Umarım sizde bir sorun çıkmaz.
Ben ürünü göndermeden önce tüketici hakları mahkemesine başvurdum. Sıkıntı olacağını pek düşünmüyorum.

Son olarak Ebrar Bilgisayar yeni ürün gönderelim ya da para iadesi yapalım dediler. Ben de yeni ürün istedim gönderdiler.

Ama bir şey fark ettim. İlk gelen PC'de Toshiba HDD varken, yeni gelen PC'de WDC var. Yeni gelen hiç açılmamış. Windows 10 ayarlarını dahil ben yaptım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı