Sistemde Valorant açılmıyor

Halil_mi

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar 1 haftadır bilgisayarım düzgün çalışmıyor. Valorant sürekli hata veriyor val 29 dur val 7'dir hepsini düzeltiyorum ona rağmen çalışmıyor. Formatlıyayım dedim sürücüleri kurdum oradan hatalar geliyor. PC'de ne yapsam hata geliyor. Şu an hiçbir şekilde Valorant giremiyorum. İnternetten demeyin 16MB'ye kadar çıkıyor internetten dolayı olduğunu sanmıyorum ama cidden bıktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Formattan sonra driver ve DirectX kurmam yetiyor halbuki sizde neden böyle acaba, ki oyunu bile indirmiyorum 1 kere indirdim format zamanı oyunu telefona atıp işim bitince geri PC'ye aktarıyorum.

Formattan sonra driver ve DirectX kurmam yetiyor halbuki sizde neden böyle acaba, ki oyunu bile indirmiyorum 1 kere indirdim format zamanı oyunu telefona atıp işim bitince geri PC'ye aktarıyorum.

Bende bilmiyorum ama kafayı yiyeceğim artık PC'yi eğlenebilmek için almıştım şimdi korkudan uyuyamıyorum bideymi oldu acaba diye.

Bilgisi olan?

Kanka senin PC bayağı iyibir bilgiseyarmı.

Formattan sonra driver ve DirectX kurmam yetiyor halbuki sizde neden böyle acaba, ki oyunu bile indirmiyorum 1 kere indirdim format zamanı oyunu telefona atıp işim bitince geri PC'ye aktarıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı