Sistemde videolar donmaya ve mavi ekran hataları çıkmaya başladı

Xiavion

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ZOTAC GAMING GEFORCE RTX 3060 OC 12GB | AMD Ryzen 7 5700X | XPG GAMMIX D30 2x8GB DDR4 | CRUCIAL P3 3D NAND CT500P3SSD8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD | MSI A520M-A PRO AM4 DDR4 4600(OC) DVI HDMI M.2 USB3.2 mATX | VIEWSONIC 27" VX2719-PC-MHD- 1ms 240Hz FHD Curved | LOGITECH G305 LIGHTSPEED 12000 DPI | VOOKA BLIC T60 Blue Switch 62 Keys
Meslek
Yazılım Öğrencisi
RAM
16
SSD veya HDD modeli
Crucial P3
Ekran kartı
ZOTAC GeForce RTX 3060 OC 12GB
Anakart
MSI A-520M-A PRO
İşlemci
AMD Ryzen 5 5500
Son günlerde bilgisayarımda aldığım hatalar artmaya başladı. Geçen hafta M.2'mdeki boot bölümleri silinmişti. Yeniden kurmak zorunda kaldım. Birkaç gün önce hard diskim kendi kendine kayboldu. Kapağını açtım, kabloyu çıkarıp taktım. Bu sefer boot ekranı 30 saniyede geliyordu ve Windows asla açılmıyordu. Bu sebeple hard disk bile kullanamıyorum. Geçtiğimiz son günlerde de 1 saat aralıklarla BSoD yedim.

1729094485172.png

1729094491713.png

Windows 11 kullanıyorum.
Dün video izlerken ses glitchlendi, takıldı. Video dondu. Arkaplana geçti ama video olduğu yerde kaldı. Donuktu. Sonra arka plan siyah oldu video hala donukken videonun sesi gelmeye devam etti. Bir dakika kadar sonra düzeldi. BSoD yedim zannettim. Bilgisayar kapanmasa da yine de kontrol etmek istedim, ama minidump klasörüm silinmiş durduk yere. Ve son nokta; bugün yine video izlerken ekran bir anda kapandı, BSoD göremedim bile. Bilgisayar kendini yeniden başlattı ve yine minidump klasörüm yok. Ne yapabilirim?

Son günlerde bilgisayarımda aldığım hatalar artmaya başladı. Geçen hafta M.2'mdeki boot bölümleri silinmişti. Yeniden kurmak zorunda kaldım. Birkaç gün önce hard diskim kendi kendine kayboldu. Kapağını açtım, kabloyu çıkarıp taktım. Bu sefer boot ekranı 30 saniyede geliyordu ve Windows asla açılmıyordu. Bu sebeple hard disk bile kullanamıyorum. Geçtiğimiz son günlerde de 1 saat aralıklarla BSoD yedim.

Eki Görüntüle 2330854

Eki Görüntüle 2330855

Windows 11 kullanıyorum.
Dün video izlerken ses glitchlendi, takıldı. Video dondu. Arkaplana geçti ama video olduğu yerde kaldı. Donuktu. Sonra arka plan siyah oldu video hala donukken videonun sesi gelmeye devam etti. Bir dakika kadar sonra düzeldi. BSoD yedim zannettim. Bilgisayar kapanmasa da yine de kontrol etmek istedim, ama minidump klasörüm silinmiş durduk yere. Ve son nokta; bugün yine video izlerken ekran bir anda kapandı, BSoD göremedim bile. Bilgisayar kendini yeniden başlattı ve yine minidump klasörüm yok. Ne yapabilirim?

Geçmiş olsun, SSD veya HDD'niz ölmüş tek çözüm yenisini almak.

Bilmiyorum ama baktığım diğer forumlarda SSD ölmüş olabilir deniyordu ona göre dedim yanlışsam kusura bakmayın, ve neden program en alttaki 3 satırı ölçmemiş?
Deneme sürümü olduğu için diğer satırları ölçmedi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı